Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro

1 reviews | #661285
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 1
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 2
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 3
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 4

8,95
Morgen in huis

Informatie

Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro

Kenmerken

- Geschikt voor alle GoPro action cam's
- Past op buizen met een diameter van 1.9 tot 3.5cm
- Ideaal voor het maken van opnames vol actie

Inhoud van de doos

In de doos

- Duimschroef
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Reviews (1)

Handige beugel voor dunne buizen
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Vlak voor de wintersport deze Mount aangeschaft om mijn Hero Black 7 te bevestigen op mijn skistok. Erg leuke opnames mee gemaakt. Helaas was de mount aan het einde van de skidag de mount verloren. Ik had speciaal isolatie tape om de stok heen geplakt zodat de mount niet kon verschuiven. Een borging m.b.t. koord of touwtje raad ik dus aan.
Goed verstelbaar
Degelijkheid
Extra borging met een koord aan te raden

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?