Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 1
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 2
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 3
Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro - image 4

Informatie

Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro

Kenmerken

- Geschikt voor alle GoPro action cam's
- Past op buizen met een diameter van 1.9 tot 3.5cm
- Ideaal voor het maken van opnames vol actie

Inhoud van de doos

In de doos

- Duimschroef
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Reviews (2)

Kapot tijdens de eerste rit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Vloog eraf tijdens de eerste rit. Handig te installeren, maar niet geschikt voor motoren. Misschien dat een fiets beter gaat.
Zwak

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Caruba Kunststof Bike Mount Klein voor GoPro op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link