Falcon Eyes Reiskoffer WPC-3.2 560x355x290 - image 1
Falcon Eyes Reiskoffer WPC-3.2 560x355x290 - image 2
Falcon Eyes Reiskoffer WPC-3.2 560x355x290 - image 3

Informatie

Falcon Eyes Reiskoffer WPC-3.2 560x355x290

Kenmerken

- Water- en stofdichte koffer van Falcon Eyes
- Interieur van foam dat uit stroken is opgebouwd
- Bestand tegen lage en hoge temperaturen
- Met een uittrekbaar handvat en wieltjes

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Falcon Eyes
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Professioneel, robuust en efficiënt.
Kwaliteit
De Falcon Eyes reiskoffer biedt de totale bescherming voor mijn drie body's, zes lenzen en zes speedlights middels het plukschuim dat inbegrepen zit.
Bij ontvangst van het pakket was de koffer in werkelijkheid kleiner dan dat ikzelf in gedachte had. Het gevolg hiervan was de vraag die bij mij als eerste opkwam, "is de koffer nu wel groot genoeg voor al mijn spullen?" En gelukkig is dat achteraf wel zo!
Mijn eerste indruk was wel meteen een goede aankoop, omdat de koffer vrij stevig aanvoelde en de bescherming kon bieden die ik al een lange tijd zocht voor mijn camera apparatuur.
Bij het openen van de koffer viel het mij wel tegen dat je het schuim zelf moest plukken en de vakken naar eigen inzicht moest indelen. (Misschien dat ik dit over het hoofd zag en uit enthousiasme gewoonweg bestelde, vanwege het lang moesten zoeken naar de juiste koffer voor de juiste prijs) Omdat ik niet eerder bekend was met het plukschuim systeem, zat ik met mijn handen in het haar. Door online research te doen en kijken hoe het precies in elkaar steekt met het plukschuim, heb ik uiteindelijk tal van vakjes kunnen indelen.
Tip voor de toekomstige koper, dit vergt wel wat inzicht voor de indeling! Want als de fout eenmaal is gemaakt met het teveel wegplukken, is dit helaas niet meer te herstellen.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de koffer, omdat deze de juiste bescherming biedt voor mijn waardevolle spullen en makkelijk van A naar B kan vervoeren door middel van de uitschuifbare handgreep en wielen. Tevens is er ook aan gedacht om aan beide uiteinden van de koffer hangsloten toe te passen tegen diefstal.
Al met al is het een goede koffer die doet waarvoor hij gemaakt is!
Professionele design
Stevig
Compact

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires