Naturescapes SkimmerSack Mini Bean Bag II
Naturescapes SkimmerSack Mini Bean Bag II
79,95

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Afkomstig van LensCoat
- Twee jaar garantie

Naturescapes SkimmerSack Mini Bean Bag II

De Naturescapes SkimmerSack Mini Bean Bag II biedt uitstekende en flexibele ondersteuning aan uw spiegelreflexcamera met een 500mm f/4.0 objectief. Door het transformeerbare ontwerp is de rijstzak op zeer veel manieren te gebruiken. Wanneer de bean bag volledig gevuld is, kan deze fungeren als bi-pod ter ondersteuning van uw objectief.

Veelzijdig in gebruik
Ondersteboven geplaatst kunt u het objectief tussen de beide benen plaatsen voor gemakkelijk pannen of overschakelen naar portretstand. Wanneer u de Mini Bean Bag II voor veertig procent vult kunnen de poten onder de rest van de zak gevouwen worden waardoor u een ronde rijstzak verkrijgt. Antislip Toughtek stof aan de binnenzijde van de u-vormige benen voorkomt dat de zak kan verschuiven wanneer u deze als raamsteun gebruikt.

Duurzaam en sterk
Alle naden zijn dubbelgestikt met nylon draad voor extra stevigheid, gebieden waar veel kracht op komt te staan zijn zelfs vijf keer gestikt. De Mini Bean Bag II is gemaakt van duurzaam waterdicht gecoat 500 denier DuPont Cordura nylon en heeft een grote ritsopening met flap zodat u deze gemakkelijk en veilig kunt vullen. Met de gespriempjes aan de beide benen kunt u de bean bag gemakkelijk aan deurgrepen of een imperiaal bevestigen. Ingenaaide handgrepen aan beide kanten kunnen worden gebruikt om de Naturescapes SkimmerSack Mini Bean Bag II vast te zetten.

Kenmerken

- U-vormig ontwerp met ronde bovenkant
- Door voorgevomd ontwerp minder vulling nodig
- Grote ritsopening met flap voor gemakkelijk vullen
- Dubbelgestikte naden
- Gespriemen aan de poten voor bevestiging aan deurklinken of imperiaal
- Gemaakt van duurzaam 500 denier DuPont Cordura nylon
- Voorzien van waterdichte urethaan coating
- Gevulde afmetingen (LxBxH): 17x10x15cm
- Leeg gewicht slechts 88 gram

Inhoud van de doos

- Afkomstig van LensCoat
- Twee jaar garantie

Specificaties

Algemene info
Merk
Naturescapes
Type product
Rijstzak
Fabrieksgarantie
2 jaar