Swarovski EL 8x32 W B Swarovision verrekijker incl. FieldPro Package

4 reviews | #740745
Swarovski EL 8x32 W B Swarovision verrekijker incl. FieldPro Package - image 1

1.890,-
Maandag gratis in huis

Informatie

Swarovski EL 8x32 W B Swarovision verrekijker incl. FieldPro Package

Kenmerken

- Contrastrijk en natuurgetrouw beeld met haarscherpe contouren
- Zeer ergonomisch ontwerp dat perfect in de hand ligt
- Vernieuwde draaibare draagriemconnector
- Dioptriecorrectie met vergrendelfunctie
- Individueel instelbare oogdoppen

Inhoud van de doos

In de doos

- Oculairdoppen
- Draagriem
- Etui
- Afkomstig van Swarovski Nederland
- Tien jaar garantie

Reviews (4)

Beter dan dit is er niet
Ergonomie
Gewicht
Mate van rust
Scherpte
Zichtveld
De kijker heb ik nu een jaar in mijn bezit. Ik zocht een kijker voor bij huis, maar voornamelijk tijdens mijn wandeltochten. Overdag en in de schemering. Ik heb verschillende topmerken met elkaar vergeleken. De Swarovski paste het beste bij mij qua grip, helderheid, kleurechtheid en gebruiksgemak. Ik heb kort getwijfeld over de 8.5 x 42, maar ben toch voor de 32 gegaan, vooral tijdens het wandelen is het lagere gewicht en de grootte van de kijker een pluspunt. Ben voor de 8 x vergroting gegaan ipv de 10 x. Dit in verband met het rustiger kijkbeeld. De kijker is ook met één hand rustig in gebruik. Superhelder en kleurecht. Breed zichtveld. En ook in de schemer een fantastische kijker. Geen moment spijt van, fijn.
Handzaam
Zeer helder
Kleurecht
Ook in de schemer supergoed beeld
Lage gewicht
Geen

Accessoires voor dit product


  • 69,-
  • Maandag gratis in huis
  • 39,99
  • Tijdelijk uitverkocht
Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren