Caruba Lens Mount Adapter (Micro 4/3 naar 4/3) Aluminium

3 reviews | #758305

68,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Caruba Lens Mount Adapter (Micro 4/3 naar 4/3) Aluminium

Kenmerken

- Breid de mogelijkheden van Micro Four Thirds systeemcamera uit
- Compact en licht van gewicht
- Geschikt voor alle Four Thirds objectieven
- Voorzien van aluminium vatting

Inhoud van de doos

In de doos

- Lensdoppen
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Reviews (3)

Caruba Lens Mount Adapter (Micro 4/3 naar 4/3) Aluminium 9,2 16925
Oudere FT lenzen op wwn MFT body
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Deze adapter voelt solide en verzorgd aan en is een waardige vervanger voor de veel duurdere Olympus adapter. Voor mij een uitstekende aankoop, omdat ik deze adapter gebruik om mijn oude FT 40-150 van Olympus te gebruiken voor natuur foto's op mijn OMD 10Mk2, in ieder geval totdat ik een Olympus MFT 40-150 PRO aanschaf ( of de 2.8 300, of de Pana/Leica 100-400...). Alle lens functies worden keurig doorgegeven aan de body, en er is geen enkel nadeel te bespeuren aan de adapter-zelf. De komende vervanging door een 'echte' MFT lens ligt niet aan de adapter, maar aan het feit dat mijn camera niet volledig samenwerkt qua autofocus met de oudere FT lens ( alleen 1 scherpstel-spot ). Is dat geen probleem en wil je FT objectieven gebruiken op je MFT body dan is dit een uitstekend en prijsgunstig alternatief.
Solide
Geeft de lensdata goed door
Prijsgunstig tov het origineel
Goede lock
Ziet er netjes uit
Tja, er staat geen Olympus logo op
Niet helemaal zo mooi als een originele

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?