LensCoat voor Nikon 200-500 VR Legergroen

3 reviews | #773235

109,-
Prijs na kortingscode:
98,10
Levertijd onbekend

Informatie

LensCoat voor Nikon 200-500 VR Legergroen

O.a. geschikt voor

Acties bij dit product

10% korting

10% korting
Gebruik in je winkelmandje de code: 10COAT en profiteer van 10% korting!

Reviews (3)

Gemengde gevoelens bij dit product.
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Vormgeving
Ik gebruik de lenscoat nu ruim 2 maanden. Inmiddels is een deel van de coat flink versleten en 1 ring is inmiddels bijna geknapt. Dit is de ring waar een gat inzit om bij de schuif van de lock te kunnen, deze is al aan 1 kant gebroken. Dit is raar omdat ik deze knop nooit gebruik. De coating pluist inmiddels flink op een aantal ringen, een deel komt tussen de bewegende onderdelen van de lens.

Ik gebruik de lens als particulier wel vrij intensief maar zeker niet dagelijks. Vooral in het weekend ga ik erop uit om vogels te fotograferen.

Een mogelijke oorzaak van bovenstaande problemen kan liggen in het feit dat ik de camera met de lens aan een BlackRapid over mijn schouder heb hangen. Hierdoor schuurt de coating op enkele plekken tegen mijn kleding bij het wandelen.

Er is ook geen andere oplossing aangezien deze lens veel te zwaar is om aan de body gedragen te worden.

Voor een product met een dergelijke hoge prijs in verhouding tot het geleverde ( een laagje neopreen met een dunne stoffen coating met opdruk) mag dit niet gebeuren. Zeker niet omdat het product juist aangeprezen wordt voor gebruik in het veld.

De coating beschermt verder de lens wel goed en is redelijk eenvoudig aan te brengen. Helaas zijn er voor de knoppen welke je vaker moet gebruiken geen uitsparingen in de coating gemaakt, erg vreemd.

De ringen passen redelijk op de betreffende lens onderdelen maar zijn niet allemaal even netjes recht afgeknipt hierdoor zit het geheel wat rommelig op de lens.

Wat ook niet helpt is dat de print niet overloopt op de verschillende onderdelen, het is gewoon lukraak qua opdruk per ring. Zo ziet het er extra slordig uit.

Hierin ligt ook een oorzaak van de snelle slijtage, de ringen zijn gewoon afgeknipt en niet aan de zoom afgewerkt. Daardoor laat de toplaag los.

Om een lang verhaal kort te maken:
Veel en veel te duur gezien de kwaliteit en afwerking. Laten we wel zijn het is maar een paar euro aan slordig afgewerkt materiaal wat er gebruikt is. En voldoet qua levensduur niet aan wat er van verwacht mag worden.
Beschermt de lens voldoende
Redelijk eenvoudig aan te brengen.
Goedkoop materiaal
Verslijt belachelijk snel
Slecht afgewerkt
Maakt veel knoppen op de lens onbereikbaar
De print loopt niet netjes door over de onderdelen

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren