Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze afhaalpunten zijn geopend voor o.a. afhalen. Meer informatie

Pixel Wireless Timer Remote Control voor Canon EOS & Pentax K - image 1

Informatie

Info

Gebruiken met ander merk camera

Dit product is compatible met de Pixel Pawn Camera Connectie kabels. Deze kunt u vinden onder het tabblad 'Optionele Accessoires'.

O.a. geschikt voor

  • - Canon EOS 300D
  • - Canon EOS 350D
  • - Canon EOS 400D
  • - Canon EOS 400D - Tweedehands
  • - Canon EOS 450D
  • - Canon EOS 450D - Tweedehands

Reviews (1)

Eenvoudig te bedienen apparaat met tal van mogelijkheden
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Mogelijkheden
Vormgeving
Ik heb een remote kabel om de camera mee te kunnen bedienen maar ik had een gebrek aan bediening op langere afstand. Daarvoor heb ik dit apparaat aangeschaft en dit apparaat doet wat het zegt. Het werkt zeer eenvoudig en kent vele mogelijkheden. Ik heb de afstand niet getest tot het uiterste maar het bereik is groot.

De afstandsbediening is zelfs in het donker te bedienen dankzij de backlight optie. De bulb mode is even wennen, maar heb je het in de vingers dan gaat het met niks. Het is zelfs mogelijk een compleet timer programma aan te maken wat ik zeker ga gebruiken voor het vastleggen van time lapse en sterrenstrepen. Je kunt dit apparaat plaatsen op de hot-shoe, zelfs achterste voren zodat de build-in flitser nog omhoog kan of zelfs op een statief of iets dergelijks.

Na al het lof twee kleine puntjes welke de aandacht verdienen en dat zijn de gevoelige bediening van de afdruk knop en het werken met snelle sluitertijden levert meer foto's op dan gewenst. Maar al met al dik tevreden over dit apparaat, het is zijn geld zeker waard en heb hem dan ook al vaak gebruikt.
Eenvoudige bediening
Veelzijdig
Compleet
Compact
Groot bereik
Gevoelige afdrukknop
Meerdere foto's met snelle sluitertijden

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires