JJC LH-S1650 Sony Zonnekap Zilver

1 reviews | #799505
JJC LH-S1650 Sony Zonnekap Zilver - image 1

26,95
Morgen in huis

Informatie

JJC LH-S1650 Sony Zonnekap Zilver

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk JJC
Type Zonnekap

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van JJC Nederland
- Twee jaar garantie

Voordeelsets

JJC LH-S1650 Sony Zonnekap Zilver + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
JJC LH-S1650 Sony Zonnekap Zilver + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
32,90
32,03

Reviews (1)

Ik heb geen verstand van zonnekappen, maar...
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Toen ik dit voorwerp thuis kreeg - netjes ingepakt, exact op tijd - dacht ik "wat moet ik daarmee doen?". Dat is meer gat dan metaal. Het toeval wilde dat ik een paar dagen later stond te fotograferen, terwijl de zon wat ongunstig stond. Ineens de gedachte: maak een foto met en eentje zonder dat rare ding. Je ziet het! Eén foto was perfect, de andere had rechtsboven een vreemde kleurvlek, een overbelichting, kortom iets vreemds. Dus dat rare ding werkt. Daarbij is het heel dun, heel praktisch aan te brengen, en, eerlijk gezegd, het ziet er nog goed uit ook.
Solide
Zeer werkzaam
Handig in gebruik
Het zou eigenlijk standaard bij het objectief geleverd moeten worden

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren