Productinformatie

Caruba BigBag CB-1

De Caruba BigBag CB-1 is een veelzijdige tas van hoge kwaliteit, speciaal gemaakt voor het meenemen en beschermen vaneen complete foto- of videoset. Bijvoorbeeld twee camerabody's, twee objectieven, twee reportageflitsers en accessoires.

De tas is van binnen flexibel en volledig aanpasbaar. Zo kunt u de tas indelen naar uw wensen met de verplaatsbare tussenschotten. De tussenschotten kunnen met klittenband worden vastgezet aan de zijkanten.

De Caruba BigBag CB-1 makkelijk te dragen met de schouderriem en door middel van de comfortabele handvatten in het midden. In de zijvakken aan de buitenkant van de tas kunt u met gemak kleine accessoires opbergen, zoals bijvoorbeeld kabels. Daarnaast heeft de tas een water-resistente onderkant, zodat uw apparatuur minder snel nat wordt als de tas op een vochtige ondergrond staat. Al met al een robuuste, hoogwaardige tas die in verschillende situaties uitstekend van pas kan komen!

Caruba tassen zijn professionele video- en studio tassen voor bijna de helft van de prijs, maar met een nog hogere kwaliteit!

Afmetingen

- Binnenmaat: 52 x 20 x 22cm
- Buitenmaat: 58 x 24 x 24cm

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type
Studiotas
Gericht op
Objectief, Spiegelreflexcamera, Studioflitskop, Videocamera
Fabrieksgarantie
3 jaar
Afmetingen
Binnenmaten (bxdxh)
52 x 20 x 22cm
Eigenschappen
Gewicht
2500gr
Materiaal
Nylon
Kleur
Rood, Zwart
Draagopties
Sling
Nee
Schouderriem
Ja
Polsriem
Nee
Handvat
Ja
Riemlus
Nee
Statieflus
Nee
Wieltjes
Nee
Voorzieningen
Extra vakken
Ja
Uitneembare verdelers
Ja
Laptop- of tabletvak
Nee
Regenhoes
Nee