CameraNU.nl fotografiepartner PEC Zwolle

CameraNU.nl is een bijzondere samenwerking aangegaan met profvoetbalclub PEC Zwolle. Voetbal is emotie en dat geldt zeker ook voor fotografie. Daarom zijn we de officiële fotografiepartner van deze mooie voetbalclub. Voetbal is een beleving die wordt vastgelegd op foto en video en CameraNU.nl heeft daarvoor alles in huis. PEC Zwolle-supporters met een passie voor fotografie worden betrokken bij de diverse acties die worden opgezet.

Lees meer over de samenwerking!

Win een uniek PEC Zwolle wedstrijdshirt

Ben jij een echte PEC Zwolle-fan? Dan wil je vast en zeker een officieel wedstrijdshirt van PEC Zwolle winnen met daarop de handtekeningen van alle spelers! Doe mee aan de fotowedstrijd die CameraNU.nl samen met PEC Zwolle organiseert. Je maakt elke thuiswedstrijd van de club kans op een thuisshirt, voorzien van Eredivisie-logo. Dit unieke voetbalshirt wordt professioneel ingelijst en wordt de absolute blikvanger in jouw kamer!

Leg jouw PEC-moment vast en win!

Ervaar het fotograferen langs de lijn

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van een voetbalfotograaf tijdens een Eredivisiewedstrijd? Beleef dan de unieke PEC Zwolle Huisfotograaf Experience! CameraNU.nl is de officiële fotografiepartner van PEC Zwolle en heeft een eigen, exclusief fotografenvak langs de zijlijn in het stadion. Zo zit je bovenop de actie en schiet jij je eigen voetbalfoto's van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer over de Huisfotograaf Experience

Zopim
Heb je een vraag?