CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

CameraNU.nl retailpartner op Professional Imaging 2017

Op 18, 19 én 20 maart 2017 vindt Professional Imaging 2017 plaats in De Loods te Nijkerk..., hét jaarlijks terugkerende evenement voor de beeldmaker waar van alles te beleven is door de grote diversiteit van het exposerende bedrijfsleven. CameraNU.nl is trots om als de grootste on- en offline fotospecialist van Nederland, wederom de officiële retailpartner voor dit prachtige evenement te zijn.

Professional Imaging 2015 en 2016 waren een groot succes. Niet alleen de gigantische CameraNU.nl verkoopstand met bijzondere aanbiedingen werd druk bezocht. Er waren beide jaren vele indrukwekkende stands, lezingen én een live studio waar elke dag het PI journaal werd gemaakt. De sfeer was steeds meer dan uitstekend en er zijn per editie een kleine 10.000 bezoekers op het evenement afgekomen!

Netwerken in het Fotocafé

Naast de stand van CameraNU.nl zal dit jaar een speciale ruimte aanwezig; het Fotocafé. Hier kan je, in een lekkere ontspannen sfeer, samen met andere bezoekers lekker netwerken en kletsen over de jullie gezamenlijke passie; fotografie. Maar zoals je misschien wel weet van dit concept door het land heen, zullen er ook bekende fotografen aanwezig zijn.

Voor elke dag hebben wij vier ambassadeurs uitgenodigd en je kan vrijblijvend aanschuiven. Uiteraard bestaat er de ruimte om ook over je eigen werk met onze ambassadeur in gesprek te gaan, dus neem gerust je eigen werk mee! Dit kan op een USB-stick, maar beter neem je je iPad, tablet of portfolio-map mee. In het schema hieronder kan je zien wie wanneer aanwezig zal zijn.

Tijdschema
cafesessie
Zaterdag
18-03-2017
Zondag
19-03-2017
Maandag
20-03-2017
10:30 uur – 11:30 uur Brendan de Clercq Zoom.nl/Paul Barendregt Alexander Koenders
12:00 uur – 13:00 uur Alexander Koenders Bas Meelker Rutger Bus
13:30 uur – 14:30 uur Nando Harmsen Patrick de Graaf Bas Meelker
15:00 uur – 16:00 uur Wim en Kristin Wilmers Jacco van de Kuilen Zoom.nl/Johan Bergsma

Het schema hierboven is natuurlijk onder voorbehoud en bij veranderingen zullen wij dat zo snel mogelijk doorvoeren op deze pagina. Het bezoeken van het Fotocafé is trouwens gratis!

Zet 18 t/m 20 maart in je agenda en bookmark deze pagina

Als serieuze fotograaf of videograaf kun je dus eigenlijk niet om een bezoekje aan deze beurs heen. Zet deze beurs dan ook alvast in je agenda. Deze pagina zal in aanloop naar de beurs steeds worden bijgewerkt met nieuwe informatie over deelnemende merken en gastsprekers. Het kan dus handig zijn om deze pagina aan jouw favorieten toe te voegen om op de hoogte te blijven van het wie, wat en waar rondom de Professional Imaging 2017.

Tickets voor Professional Imaging kopen?

Een ticket voor de Professional Imaging kun je aanschaffen op de officiële website van Professional Imaging.

Online voorverkoopprijs:

  • € 10,– Dagticket p.p.
  • € 20,– Passe-partout p.p. - 3 dagen

Bestel hier jouw ticket(s)

Natuurlijk weer diverse sprekers uit verschillende windstreken

Playground Ook dit jaar is er weer veel te beleven: wat dacht je van Jeroen Nieuwhuis (25) en Erik Journée (26), het succesvolle duo achter New Day studio? Zelf zien zij hun studio als een creatieve speeltuin waar ze beschikken over alles wat een fotograaf en filmer zich maar kan wensen. Van een cyclorama wall voor 360 graden foto’s tot high-end camera apparatuur en verlichting. Tijdens de Professional Imaging zullen zij dagelijks hun succesverhaal delen met het publiek. Heb je een brandende vraag aan dit duo? Mail je vraag van tevoren naar info@professionalimaging.nl. Een aantal vragen wordt meegenomen in de presentatie.

Jan Vermeer

Jan Jan Vermeer is fulltime professioneel fotograaf en hij deelt zijn kennis graag tijdens lezingen, workshops en begeleid fotoreizen. Zijn foto’s zijn veelvuldig bekroond in prestigieuze fotowedstrijden zoals in de BBC Wildlife of the Year contest. Jan publiceerde onder andere in verschillende magazines waaronder National Geographic, Landleven en Quote. Het belangrijkste voor Jan is en blijft het om te laten zien hoe mooi de wereld is, waarop we zuinig moeten zijn. Jan toont de mooiste foto’s van zijn zeer bijzondere reizen naar Antarctica tijdens de Professional Imaging ‘live’ op een breed scherm door middel van een indrukwekkende multimediapresentatie. Schitterende fotografie en een aansprekende boodschap die het publiek niet koud zal laten. De presentatie over Antarctica is een onderdeel van de presentatie ‘Waarom ijsberen geen Pinguïns eten’.

Bart van de Wiele

Bart In 2001 startte Bart van de Wiele zijn carrière als grafisch vormgever. Zijn deskundigheid bleef niet onopgemerkt en na zeven jaar werd hij erkend als Adobe Certified Instructor. Op de Professional Imaging 2017 zal hij je onder andere leren slimmer en “non-destructief” te werken met Adobe Photoshop. Dankzij de vele mogelijkheden kan je steeds terugkomen op je stappen en blijf je een maximale flexibiliteit behouden. Tijdens deze sessie worden enkele belangrijke mogelijkheden onder de loep genomen en leer je slimmer werken met Adobe Photoshop. Deze sessie is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers.

Jasper Doest

Jasper Fotografie draait voor Jasper Doest, één van Nederlands meest succesvolle natuurfotografen, om emotie. Bij elke foto of fotoserie die hij maakt, streeft de natuurfotograaf naar expressieve beelden die de kijker raken. In zijn foto’s verbeeldt hij de schoonheid om ons heen, maar toont hij tegelijkertijd de kwetsbaarheid hiervan. Voor zijn foto’s ontving hij diverse onderscheidingen waaronder bij de BBC Wildlife of the Year contest. Zijn werk was te zien in diverse magazines zoals National Geographic Magazine, GEO en Smithsonian Magazine.

Tom Krieger

Tom De Duitse fotograaf Tom Krieger bevindt zich op het snijvlak van fotografie, illustratie, CGI en schilderkunst. Met zijn creativiteit creëert deze digitale tovenaar een eigen fotorealistische wereld. Het steeds opnieuw ontdekken van de verschillende mogelijkheden om technieken te combineren zijn de drijfveer achter zijn fantasievolle visualisaties. Met zijn artistieke kracht, technische deskundigheid en oog voor detail biedt hij gulzig elke nieuwe uitdaging het hoofd. De beeldkunstenaar is de man achter menig adembenemend beeld voor onder andere Milka, BMW en Mercedes-Benz. In samenwerking met Wacom zal Tom Krieger de kijker meenemen in zijn denkproces en zijn tips and tricks delen met het publiek.

World Press winnaar Brent Stirton

Brent Het is de organisatie van Professional Imaging 2017 gelukt Brent Stirton, de kersverse winnaar van de World Press Photo in de categorie Nature series te contracteren voor een bezoek aan de 18e Professional Imaging. De bevlogen Zuid-Afrikaanse fotograaf maakte iconische foto’s die aantonen hoe je als fotograaf een rol kan spelen op het gebied van bewustwording en wereldbetering. Per jaar zwerft Brent negen maanden door de wereld om humanitaire en ecologische kwesties aan de kaak te stellen. Het is zeer bijzonder dat de fotograaf zijn missie onderbreekt om vanuit Zuid-Afrika zijn verhaal te delen tijdens de Professional Imaging. Wij zijn dan ook zeer vereerd en nodigen iedereen van harte uit om gebruik te maken van deze unieke kans om de bevlogen fotograaf in levenden lijve te ontmoeten.

Andere sprekers zijn onder andere Frank Doorhof, João Carlos, Kristina Shero, Glen Dewis, Jon Hernandez, Nico Brons, Bart van de Wiele, Brendan de Clercq en Tom Krieger. Meer informatie over de sprekers vindt je op het sprekersdeel van de Professional Imaging website. Met tot nu toe dik 70 standhouders en in totaal ongeveer 500 merken is Professional Imaging 2017 een evenement dat je niet mag missen! Houdt de site ook in de gaten voor aanvangstijden van lezingen, live sessies en talkshows.

De Adobe en Live Shoot theaters

Ook dit jaar wordt er weer volop gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte in De Loods door ook diverse theaters in te richten. Deze theaterruimtes zullen gebruikt worden voor het houden van lezingen en workshops door de verschillende sprekers. Voor een overzicht van het programma kun je alvast een kijkje nemen op het programma-overzicht op de website van Professional Imaging.

Zilveren camera op professional Imaging 2017

Vanuit een donkere omgeving kijken indringende kinderogen je rechtstreeks aan. Hun ogen weerspiegelen het leed dat zij hebben meegemaakt. Cigdem Yuksel wint de Canon Zilveren Camera 2016 met haar serie Syrian child labor waarin zij uit Syrië gevluchte kinderen fotografeerde die werkzaam zijn in de fabrieken in Turkije. Zichtbaar vermoeid schikken de kinderen zich in hun lot en dromen van betere tijden terwijl zij geld verdienen om voor hun ouders te zorgen. Tijdens de Professional Imaging zullen de beelden van de winnaars in de verschillende categorieën worden geëxposeerd.

Met CameraNU.nl Max Verstappen toejuichen op Spa-Francorchamps

Tijdens de Professional Imaging 2017 zet CameraNU.nl in samenwerking met www.carsandstars.nl een heuse Red Bull Formule 1 racesimulator op de vloer neer. In deze simulator kan jij laten zien of je een waardige tegenstander voor Max Verstappen zou zijn. En dat is niet alleen leuk voor op de Professional Imaging. Degene die aan het eind van de beurs de snelste rondetijd weet neer te zetten op het circuit van Monza mag op kosten van CameraNU.nl naar de daadwerkelijke F1 Grand Prix op Spa. Wij hebben twee kaarten voor op de tribune waarbij je zicht hebt op de haarspeldbocht na start/finish en Eau Rouge. Vlak voor waar jij zit, trekken de auto's vol hun gas open om deze legendarische bocht te nemen.

Zopim
Heeft u een vraag?