Sennheiser 700MHz inruilactie

In de periode van 15 oktober tot en met 31 december 2017 komt Sennheiser met een mooie aanbieding. Ze maken het extra aantrekkelijk om van je oude draadloze set over te stappen naar een draadloze set van Sennheiser. Je kunt namelijk €100,- korting krijgen op je aankoop. En waarom doet Sennheiser dat? Omdat zij zich ervan bewust zijn dat je bij het filmen de best mogelijke en storingsvrije audio wilt vastleggen.

Voorkom storing bij jouw audio-opnames

Vorig jaar maakten de Europese autoriteiten officieel bekend dat het frequentiegebied van 694 tot en met 790MHz beschikbaar wordt gesteld aan telecomproviders en dit wordt nu uitgebreid met een verbod voor microfoons en in-ear monitoren om die frequeties te gebruiken. De frequenties zullen gebruikt worden om plaats te bieden aan mobiele breedbandtoepassingen.

Voorwaarden

Sennheiser stelt tegenover deze tegemoetkoming slechts een aantal voorwaarden. Zo is de actie niet geldig in combinatie met andere promoties en geldt deze alleen voor aankopen tussen 15 oktober en 31 december 2017. De korting is enkel van toepassing op complete draadloze systemen; afzonderlijke componenten komen niet in aanmerking. Alle ingeruilde draadloze systemen moeten operationeel zijn. Het draadloze systeem moet een zender met bijpassende ontvanger bevatten. Meer informatie vind je op de actiepagina van Sennheiser.

Wat te doen om in aanmerking te komen

Om in aanmerking te komen voor deze cashback kom je met het draadloze systeem dat je graag wil inruilen voor een van Sennheiser naar onze winkel op Urk. Hier zullen wij het door jou ingeleverde product toetsen aan de voorwaarden van Sennheiser. Is dit het geval dan ontvang je direct bij je nieuwe aanschaf een kassakorting van €100,- afhankelijk van het Sennheiser product dat je aanschaft.

Let op

Op de site van Sennheiser zie je meer modellen en extra cashbackbedragen staan dan op onze site aangegeven zijn. Dit zijn echter modellen die wij niet in ons assortiment hebben en zijn daarom niet in het overzicht verwerkt.

€100,- kassakorting

Plug-and-play opnameset bestaande uit de ME 2 lavalier microfoon, MD42 handheld microfoon, SK AVX bodypack zender en de AVX EKP ontvanger

Plug-and-play opnameset bestaande uit de MKE 2 lavalier microfoon, SK AVX bodypack zender en de AVX EKP ontvanger

Draadloze set met een lavalier microfoon en een zichzelf configurerend systeem

Plug-and-play opnameset bestaande uit de AVX-835 draadloze handheld microfoon en de EKP XLR-ontvanger

799,- 699,-

Zopim
Heeft u een vraag?