Sirui - 1
Sirui - 2

Alles van Sirui

Sirui is specialist op het gebied van ondersteundende producten voor fotografie en video, waaronder statieven, filters en accessoires voor smartphonefotografie. Sirui producten sluiten naadloos aan bij je apparatuur en zorgen voor een vloeiende workflow.

Bekijk alle producten van Sirui bij CameraNU.nl

Sirui product kopen?

Producten van Sirui kenmerken zich door een gebruiksvriendelijk ontwerp van hoogstaande kwaliteit. Dit maakt Sirui een van de marktleiders op het gebied van ondersteunende foto- en videoapparatuur. Met een Sirui product ben je lang verzekerd van de beste service door een garantie van 6 jaar op het gehele Sirui assortiment.

Sirui statieven

Sirui staat het meest bekend om hun hoogwaardige statieven. Met maar liefst 7 verschillende series statieven zit er voor iedereen een geschikt statief bij. De T-0S UltraLight-serie bestaat uit draagbare en lichtgewicht statieven, ideaal voor reisfotografie. De Reporter R-serie is uitermate geschikt voor studiofotografie door hun excellente stabiliteit en draagbaarheid. De T-1S en T-2S Traveller statieven van Sirui zijn net als de UltraLIght statieven populair bij reisfotografen. Traveller-statieven zijn daarnaast makkelijk om te vormen tot monopod. De N-serie Universal en Master statieven zijn multifunctioneel en allround inzetbaar op elk terrein. De compacte 3T TableTop statieven zijn uitstekend voor het maken van selfies, vlogs en lage opnamestanden. Voor video heeft Sirui de BCT- en SH-serie videostatieven beschikbaar, waarbij de SH-serie inclusief vloeistofkop wordt geleverd.

Sirui filters

Sirui produceert een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige filters, inclusief een eigen filterhoudersysteem. Alle filters zijn gemaakt van Duits B270 Schott glas en omlijst met een stevige, roestwerende aluminium ring. Daarnaast is het glas van Sirui filters voorzien van nano multi-layer coating, wat zorgt voor bescherming tegen vocht, olie, krassen, reflecties en statische elektriciteit. Sirui UV filters beschermen je lens tegen UV-straling en verhogen de kwaliteit van je foto's. Sirui levert ND- of grijsfilters met verschillende sterktes: ND8 (3 stops), ND64 (6 stops) en ND1000 (10 stops). Met een grijsfilter verminder je het licht dat binnenkomt op de camera. Zodoende heb je meer speelruimte met sluitertijden. De Sirui polarisatiefilters gebruik je om lichtreflecties tegen te gaan en kleuren meer tot leven te laten komen op je foto's.

Sirui smartphone accessoires

Smartphone fotografie is sterk in opkomst. Sirui ontwikkelt allerlei lenzen en accessoires om nog meer uit jouw smartphonecamera te halen. Maak groothoekopnames met de Sirui Wide Angle lens, macrofoto's met de Sirui Macro Lens of zelfs 360 graden beelden met Sirui 360 Mount Lens Kits.