Sony Pro Dag - Test de fullframe A7 en A9 serie op Rijvaardigheidscentrum Lelystad 7 september 2018
Sony Pro Dag - Test de fullframe A7 en A9 serie op Rijvaardigheidscentrum Lelystad 7 september 2018

Sony Pro Dag

Ben jij ook benieuwd naar Sony FullFrame Alpha 7-serie en Alpha 9? Sony en CameraNU.nl organiseren op 7 september 2018 de Sony Pro Dag met als locatie Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Tijdens deze Pro Dag vertellen Sony en CameraNU.nl je alles over de Sony FullFrame Alpha 7-serie en Alpha 9. En als kers op de taart zal de nieuwe Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS ook aanwezig zijn!

Natuurlijk neemt Sony hun FullFrame Alpha 7-serie en Alpha 9 en een groot deel van de lenzen hiervoor mee. Dit is dus tevens een mooie gelegenheid voor niet-Sony gebruikers om kennis te maken met de Sony FullFrame systemen. En de nodige begeleiding staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Deelname aan deze dag kost €50,- en dat krijg je op de dag zelf weer retour in de vorm van vouchers.

Naar het aanmeldformulier

Globale dagindeling

Je wordt verwacht om 12:00 uur op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. De locatie vind je op de kaart hieronder. Wanneer iedereen aanwezig is geven specialisten van Sony en CameraNU.nl je de nodige uitleg over de aanwezige Sony FullFrame Alpha 7-serie en Alpha 9 apparatuur. Ondertussen kan er een heerlijke lunch in de vorm van een buffet worden gegeten. Aansluitend geeft een medewerker van Rijvaardigheidscentrum Lelystad kort uitleg over de twee rijvaardigheidsonderdelen die worden gedaan.

Slippen en klikken

Dan gaat het echte werk van start. Terwijl de ene helft van de groep in de auto's van Rijvaardigheidscentrum Lelystad stapt om te slippen en remmen, gaat de andere helft aan de slag met de beschikbare camera-apparatuur. Na anderhalf uur worden de rollen omgedraaid, zodat iedereen aan de beurt komt om ofwel te slippen en te remmen ofwel met de camera's aan de slag te gaan.

Speciaal gastoptreden van de nieuwe Sony 400mm

Een dag en locatie als deze vraagt natuurlijk om een lichtsterke telelens. En laat Sony nou heel toevallig net de Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS hebben gelanceerd. Officieel nog niet leverbaar, maar tijdens de Sony Pro dag kan jij al wel aan de slag met deze geweldige lens. Wij hebben er al mee mogen fotograferen en het resultaat is te zien op ons YouTube-kanaal.

Hoe de Sony Pro Dag ingedeeld is

  • 12:00 - 12:15 uur: Ontvangst
  • 12:15 - 13:15 uur: Uitleg door CameraNU.nl en Sony
  • 13:15 - 13:30 uur: Verkorte theorie door Rijvaardigheidscentrum Lelystad
  • 13:30 - 15:00 uur: Workshop fotografie groep 2 / Baantraining - groep 1
  • 15:00 - 16:30 uur: Workshop fotografie groep 1 / Baantraining - groep 2
  • 16:30 - 17:30 uur: Afsluiting met borrel en bittergarnituur

Waar moet je zijn?

Aanmelden voor de Sony Pro Dag

Via het formulier kan jij je aanmelden voor deze unieke ervaring. Vanwege het beperkte aantal plekken, moeten we deze selectief gaan toekennen aan deelnemers. Daarom heeft het aanmeldformulier een aantal extra vragen.

Wie het eerst komt het eerst maalt is in dezen niet aan de orde en op deze manier willen we iedereen gelijke kansen geven om mee te kunnen doen.

De aanmelding sluit maandag 3 september zodat we de geselecteerde deelnemers nog mooi op tijd op de hoogte kunnen stellen van hun deelnameplek.

Na betaling van je deelnamebijdrage is je plek echt voor jou gereserveerd.

Ik wil ook heen!

Zopim
Heb je een vraag?