CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur
Sony Pro demodag in Studio34x met Frank Doorhof

Sony Pro demodag in Studio34x met Frank Doorhof

Kom jij op vrijdag 14 juli naar de Sony Pro demodag in Almere? Studio34x is een inspirerende fotolocatie met tal van touch & try mogelijkheden! We gaan nog niet alles prijsgeven, maar er zijn drie verschillende settings met professionele flitsers aanwezig waar je (ook met je eigen camera) kunt fotograferen. De Sony Pro demodag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk, maar voor de speciale sessies met fotograaf Frank Doorhof dien je je vooraf aan te melden met het formulier op deze pagina. Wees er snel bij..., want vol is vol!

Touch & try

Een demodag is niet compleet zonder de nieuwste Sony apparatuur te kunnen bekijken, aanraken en proberen. De focus ligt op de nieuwe fullframe Sony Alpha A9 systeemcamera. Verder zullen er de A7-serie camera's, de A99 Mark II, de A77 Mark II en diverse G Master objectieven aanwezig zijn. Maar ook het vloggen krijgt aandacht met de Sony A6300 en A6500 systeemcamera's en de compacte RX100-familie. Voor wie geïnteresseerd is in video worden de FS5, de FS7 en een serie PZ-objectieven meegenomen. Als extraatje is de leverancier van Benro en Moza aanwezig met verschillende statieven, rigs en gimbals. Ook nemen ze de motor van Benro Racing mee om te fotograferen! Oftewel: voor ieder is er wat wils.

Sony ambassadeur Frank Doorhof

Fotograaf Frank Doorhof heeft natuurlijk geen introductie meer nodig, maar in zijn rol als Sony ambassadeur geeft hij op de Pro demodag twee speciale sessies van een uur. Een uur lang legt hij uit hoe hij fashion- en glamourfotografie beoefent met zijn Sony apparatuur. Tijdens de sessies gaat hij met een model aan het werk, komen de fijne kneepjes van het vak naar boven én kun je hem van alles vragen. Per sessie is er plek voor maximaal vijftig deelnemers.

Studio34x

De gratis Sony Pro demodag wordt van 10:00 uur 's morgens tot 16:00 uur 's middags gehouden in Studio34x te Almere, een prachtige fotostudio van wel 750 vierkante meter. Het adres van de studio is De Steiger 33a, 1351 AB Almere. Parkeren in de nabije omgeving van de studio is gratis.

Inschrijven

Mediapartner

Een tijdschrift voor liefhebbers van digitale fotografie. Focus is het oudste fototijdschrift van Nederland en wordt geschreven door vakfotografen.

Zopim
Heeft u een vraag?