CameraNU Logo

Effect machines

Soms verlangt een situatie of opdracht foto's met net iets meer pit of vrolijkheid erin. Wapperende haren, zeepbellen en subtiele rook, het maakt foto's net iets sprankelender. Voor effectmachines ben je bij CameraNU.nl ook aan het juiste adres.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 10 van de 10 producten gezien

Effectmachines bij CameraNu.nl

Windmachines

Een windmachine is een geweldig accessoire voor het toevoegen van dynamiek bij model- of portretfotografie. Het kan een aanzienlijke productiewaarde toevoegen aan een shoots. Een windmachine maakt de foto’s minder statisch en voegt actie toe. Net als bij andere effecten geld ook hier, dat de richting die je voor je wind kiest een belangrijke rol speelt. Of het nu van boven, onder, opzij of achter is, het effect is iedere keer anders. Speel daar mee. De meeste windmachines zijn traploos verstelbaar, van een beetje natuurlijke wind tot soms stormkracht. Dus de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Rookmachines

Rookmachines theaters, film, disco Met rook kun je veel. Het ligt er aan hoeveel je over je set blaast. Het kan eruit zien als mist, als brand want waar rook is, is vuur. Maar je maakt ook sfeer met een mysterieuze rook! Maar rook kan ook mooi zijn als het in kleine hoeveelheden wordt gebruikt. Het beïnvloed hoe je licht valt en breekt. Hierdoor voeg je extra structuren en lichteffecten toe.

Rookmachines in gebruik Rook is (meestal) wit en reflecteert licht dat is belangrijk om rekening mee te houden bij het gebruik van rook en flitslicht. Het maakt uit hoeveel rook je spuit maar ook de hoek waaronder de flitser de rook raakt. Probeer een zijkant te gebruiken voor het beste effect. (of vanaf onder-of boven)