CameraNU Logo

Kabels

Gebruik je kabels voor de stroomtoevoer, wil je verschillende systemen met elkaar verbinden door een adapterkabel of kom je net lengte tekort en heb je een verlengsnoer nodig? Wees niet getreurd want CameraNU heeft het allemaal, de foto- en videospecialist!

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Type kabel: Stroomkabel
Connector(s): C13, Schuko
Lengte: 300cm
Draadtype: Rond
Type kabel: Stroomkabel
Connector(s): XLR
Lengte: 200cm
Draadtype: Rond

30 dagen bedenktijd

Type kabel: Sync-kabel
Connector(s): DC, USB (C)
Lengte: 500cm
Draadtype: Krul
Je hebt 12 van de 41 producten gezien

Kabels voor je studiokopen bij CameraNU.nl

Kabels, kabels, kabels, Stroomkabels, DMX-kabels, Adapterkabels, lampkopkabels, synchrokabels … Kabels zorgen niet alleen voor stroom maar bijvoorbeeld ook voor het besturen van je lamp of flitser

Stroomkabels

Netkabels zijn er met een C7 of C13 Euro of UK- stekker en in verschillende lengtes van bijvoorbeeld 2 of 5 meter.

DMX- kabels

De DMX-standaard werd al in 1986 gecreëerd met behulp van bestaande XLR-connectoren. Maar let op een XLR-kabel doet iets heel anders en DMX-kabels gebruiken we voor verlichting en niet voor het overdragen van een geluidssignaal. In plaats daarvan vervoert hij informatie of gegevens die veranderingen tussen het licht en zijn bron communiceren. In de praktijk is dit vooral Led-verlichting zoals LED-panelen of spots met een DMX aansluiting.

Adapterkabels

Adapterkabels zijn er in veel soorten. Zoals verloopjes voor sync-kabels van 3.5 naar 6.3mm of DMX kabels van 3 naar 5 polige stekkers

Synchrokabels

Sync kabels zorgen er voor dat je (studio)flitser flitst als je een opname maakt. De eenvoudigste versies doen niet meer dan dat. TTL-kabels koppelen ook de automaat van je camera aan een daarvoor geschikte flitser zodat de camera de flitser de juiste hoeveelheid licht geeft.