CameraNU Logo

LED-paneel

Als je een mooie gelijkmatige verlichting wilt zonder je zorgen te maken over hotspots of vignettering, dan zijn LED-lichtpanelen bijna niet te verslaan. Je kunt LED-lichtpanelen gebruiken om raamlicht te simuleren, als lichtbron van boven of om een achtergrond gelijkmatig te verlichten. Zonder je zorgen te maken over schaduwen en weglopende randen!

Lichtbron: LED
Vermogen: 26.8 Watt
Lux opbrengst op 1m: 1578 lux
CRI-waarde: 95
Lichtbron: LED
Vermogen: 78 Watt
Lux opbrengst op 1m: 6300 lux
CRI-waarde: 95

Gratis verzending vanaf

 €50
Lichtbron: LED
Vermogen: 500 Watt
Lux opbrengst op 1m: 2900 lux
CRI-waarde: 95

Gratis verzending vanaf

 €50
Lichtbron: LED
Vermogen: 200 Watt
Lux opbrengst op 1m: 4960 lux
CRI-waarde: 95
Lichtbron: LED
Vermogen: 30 Watt
CRI-waarde: 95
Kleurtemperatuur: 3300-5600K
Je hebt 12 van de 206 producten gezien

LED Panelen voor in je studio bij CameraNU.nl

Licht in alle maten

Lichtpanelen zijn er in verschillende maten, van compacte LED-lampjes die in de flitsschoen van je camera passen tot grote studio versies van een meter of meer. Sommige merken bieden zelfs flexibele LED-panelen, zodat je verlichting nog effectiever kunt aanpassen en vormgeven.

Als je een model of een table-top onderwerp fotografeert kun je meestal een klein lichtpaneel gebruiken. Worden de onderwerpen groter dan kan je (meerdere) grote panelen gebruiken.
De meeste LED-panelen zijn rechthoekig van vorm, maar je kunt ook kiezen voor ronde LED-lichtpanelen. Deze geven ronde reflecties in ogen of glimmende voorwerpen. Wat een natuurlijk effect geeft.

Dimbare en in kleur verstelbare lichtpanelen

Een groot voordeel van LED-licht is dat je ze kan aanpassen aan het licht op de set. Een lichtpaneel met een instelbaar vermogen is vrij standaard Maar met een instelbare kleurtemperatuur kun je alle kant op. Je creëert zelf je sfeer of je past je verlichting aan bij de bestaande situatie.