CameraNU Logo

De beste action cam's

Ben je op zoek naar de beste action cam? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte action cam’s. De lijst laat zien welke action cam’s op dit moment het populairst zijn! Maar wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je de action cam op? Daarom presenteert CameraNU.nl je deze Top 10 lijst van action cam's op populariteit gesorteerd door kopers. Hoe vaker de action cam is verkocht, hoe hoger hij staat. Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van beste action cam’s jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Handig: Welke action cam moet ik kopen?|Video's maken met GoPro

Bekijk de beste action cam's bij CameraNU.nl

2
Maximale resolutie: 5760 x 2880 pixels
Ultra HD / 4K: Ja
Beeldstabilisatie: Ja
3
Type: Clip-on microfoon, Draadloze microfoon
Type aansluiting: 3.5mm, Lightning, USB-C
Interne microfoontype: Omnidirectioneel
Type transducer: Condensator
6
Maximale resolutie: 4096 x 3072 pixels
Ultra HD / 4K: Ja
Clean HDMI output: Nee
Beeldstabilisatie: Ja
9
Geschikt voor: Sony
Type accu/batterij: Li-ion
Capaciteit: 1250mAh
Oplaadbaar: Ja

Wat is een action cam?

Een action cam is compact, robuust en gebruiksvriendelijk waardoor je er avontuurlijke video’s en foto’s mee kan maken. Het voordeel van deze compacte action cam is dat je hem op unieke plekken kunt monteren, omdat hij niet in de weg zal zitten.

Een action cam is te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld beelden wilt maken van het bergbeklimmen, waterskiën of snorkelen. De action cam is dus ideaal om sportieve prestaties vast te leggen.

Voordelen

• Gebruiksvriendelijk

• Grote beeldhoek

• Compact en lichtgewicht

• Water- en schokbestendig

Beste action cam kopen?

De beste action cam kiezen is moeilijk. Maar via deze lijst van CameraNU.nl maken we je het een stuk makkelijker. Deze lijst is gesorteerd op populairteit qua aankopen. Door deze lijst hopen wij als CameraNU.nl je je persoonlijke keuze makkelijker te maken.


Andere top 10 lijsten