Xtorm powerbanks

Ben je vaak onderweg of ben je van plan een reis te maken? Xtorm heeft een groot assortiment aan powerbanks en heeft daarmee voor iedereen wel een geschikte mobiele oplader. Selecteer de ideale powerbank voor jou op basis van formaat, capaciteit en water- of schokbestendigheid. Hier vind je onze volledige aanbod van de Xtorm powerbanks.

De populairste powerbanks van Xtorm

16 Resultaten
Je hebt 12 van de 16 producten gezien

Xtorm powerbank kopen?

Wat is een Xtorm powerbank?
Een powerbank is een mobiele lader die je thuis oplaadt. Als je op reis gaat of naar een plaats gaat waar geen stroomtoevoer aanwezig is, neem je hem mee om daar jouw elektrische apparaten van stroom te voorzien. Xtorm heeft een groot assortiment powerbanks en biedt jou laders in alle soorten en maten. Denk aan powerbanks speciaal voor apparaten met USB-aansluiting of powerbanks geschikt voor het opladen van je laptop.

Waarom een Xtorm powerbank?
Xtorm biedt vernieuwende en praktische energie oplossingen voor dagelijks gebruik. Het merk won verschillende awards voor zijn producten, zoals de RedDot Design Award, de FD Gazellen Award en de IF Award. Daarnaast zijn alle Xtorm producten getest door Apple Inc.

In welke situatie gebruik je een Xtorm powerbank?
Als je op vakantie bent of vaak onderweg bent, is het natuurlijk handig om toch je elektrische apparaten op te kunnen laden. Met een volle Xtorm powerbank hoef je niet bang te zijn voor een lege accu van je smartphone. Xtorm heeft powerbanks voor iedereen: voor de forens, voor de vakantieganger, maar ook voor de liefhebber van extreme sporten.

Waar let je op bij de aanschaf van een Xtorm powerbank?
Zit jij erover te denken een Xtorm powerbank aan te schaffen? Bedenk dan van tevoren waarvoor je de powerbank gaat gebruiken. Ben jij bijvoorbeeld een enthousiaste sporter en kom je veel in contact met water of loopt de powerbank risico een stootje te krijgen? Dan is een water- en schokbestendige Xtorm powerbank wat voor jou. Ook voor de vakantieganger naar tropische en waterrijke gebieden is deze natuurlijk handig. Daarnaast is het belangrijk te weten welke apparaten je ermee van stroom wilt voorzien. Gaat het om het eenmalig laden van je telefoon, dan is een powerbank met een kleine capaciteit voldoende. Kies voor een grote capaciteit wanneer je jouw smartphone vaker op wilt laden of wanneer je grotere apparaten op wilt laden. Tot slot is het handig om te weten waar je jouw Xtorm powerbank wilt opbergen. Kies voor een klein formaat als je jouw powerbank in je jaszak wilt vervoeren.