Zilveren Camera 2019
Zilveren Camera 2019

De Zilveren Camera 2019!

Ook in 2019 was er weer de verkiezing voor de Zilveren Camera, de meest prestigieuze Nederlandse prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie. Beroepsfotografen sturen elk jaar hun beste werk in om te laten beoordelen door een vakjury. De Zilveren Camera is opgezet om de kwaliteit van fotojournalistiek te verhogen en het belang ervan onder de aandacht brengen. Deze prijzen zijn inmiddels verdeeld, maar nieuw dit jaar is de publieksprijs. CameraNU.nl is een van de sponsoren van de Zilveren Camera en moedigt je aan om mee te stemmen voor de publieksprijs. Breng van 23 januari tot en met 24 maart 2019 je stem uit en maak kans op geweldige prijzen.

Canon EOS M50 + 15-45mm

1e prijs

Canon EOS M50 + 15-45mm

Canon PIXMA TS8250

2e prijs

Canon PIXMA TS8250 printer

Canon Zoemini

3e prijs

Canon Zoemini fotoprinter

Kom kijken en stem mee

Hieronder vind je de link om te stemmen voor de publieksprijs en de link om zelf naar de expositie in Hilversum te gaan. Stemmen kun je namelijk ook doen tijdens de expositie. Wil jij nou een echte unieke ervaring, kom dan naar de VIP avond speciaal voor CameraNU.nl.

Tijdens deze avond krijg je een rondleiding en krijg je natuurlijk ook de mogelijkheid tot stemmen. Daarnaast kunnen na afloop drie ansichtkaarten van jouw eigen favoriete winnaars mee naar huis genomen worden. Meld je snel aan want tijdens de VIP avond is er plek voor maximaal 50 personen.

Finissage Zilveren Camera

Finissage Zilveren Camera & Podium MH

Zaterdag 30 maart eindigt de Zilveren Camera tentoonstelling met een speciale editie van Podium MH. Tijdens dit inspirerende programma komen de winnaars aan bod, is er een tweegesprek over vernieuwing in de fotografie, wordt de publieksprijs uitgereikt en gaat de Zilveren Camera on tour van start. Als afsluiting is er een afterparty. Laat weten of je komt door je hieronder aan te melden. Toegang is een entreeticket voor het museum (Vrienden en Museumkaarthouders gratis). De eerste twee drankjes op de afterparty zijn gratis. > Meld je aan

Tijd Programma Podium MH 30 maart
13:30 Ontvangst bestuur Zilveren Camera
14:00 Cynthia Boll, Sanne De Wilde en Remko de Waal
14:45 Birgit Donker en Stef van Breugel over vernieuwing
15:15 Uitreiking Publieksprijs Henri van Rheenen, CameraNU.nl
15:25 Zilveren Camera on tour
15:30 Afterparty
17:00 Einde programma

De genomineerde foto’s voor de Zilveren Camera Publieksprijs

Zopim
Heb je een vraag?