Van flitsersets tot belichtingsmeters

Studio hardware bij CameraNU.nl

Het is een prachtige vorm van fotografie…, studiofotografie. Bij geen enkele andere tak van fotografie bent u tot in de allerkleinste finesses in staat de belichting volledig naar uw eigen hand te zetten. Fotografie is een vak en dat geldt zeker voor studiofotografie. CameraNU.nl heeft een heel groot assortiment om u in dit prachtige vak te ondersteunen én heeft expertise in huis om u met raad en daad bij te staan.

Ons hele assortiment is online te bestellen, maar kom ook eens langs in onze winkel op Urk. Op de eerste verdieping vindt u onze speciale Pro-afdeling waar een groot gedeelte van ons assortiment producten voor studiofotografie staat opgesteld.

Interessant blog: Een modelshoot op locatie organiseren

Studio Flitsersets Bowens Gemini 250/250C UM/SB Classic Kit (BW4940TX)

Uw perfecte opstelling begint met de keuze voor een goed bij u passende, complete flitserset. Twee of meer flitsers met statief, sets met softboxen en sets met paraplu's aangevuld met diverse producten om de lichtval te beïnvloeden. Hier legt u het fundament voor uw studio. Alle flitsersets

Studio Flitsersets Portable Elinchrom Ranger Quadra Hybrid Lead Set - ECO-RQ Ringflash in koffer

Op locatie fotograferen stelt andere eisen aan apparatuur. De set moet licht van gewicht, stevig, duurzaam maar toch compact op te ruimen zijn, met een eigen stroom- voorziening. Hier vindt u speciaal ontwikkelde, complete sets voor fotografie op locatie.

Alle draagbare sets

Studio Flitskoppen Elinchrom D-LITE RX 4

Een losse flitskop is ideaal om uw studioset uit te breiden. U vindt hier subtiele flitskoppen met een vermogen vanaf 110Ws tot zware professionele koppen met een vermogen van maar liefst 1500Ws. We hebben voor iedere fotograaf de perfecte flitskop, zowel amateur als professional.

Alle flitskoppen

Studio Generatoren Bowens 7694 Large Travel Pak Kit (BW7694)

Tijd is geld. Dit geldt voor veel beroepsgroepen maar zeker ook voor de studiofotograaf. Met het extra vermogen wat geleverd wordt door een studiogenerator wordt de oplaadtijd van uw flitsers veel korter. Waardoor u perfect de "flow" in uw shoot in stand kunt houden.

Alle generatoren!

Continue Verlichting Falcon Eyes LED Lamp LP-D1000U op 230V

Sommige situaties verlangen een subtielere verlichting dan flitslicht. Continu-verlichting is sterk in opkomst en niet zonder reden. U kunt het licht volledig beheersen en vooraf tot in de kleinste details perfect instellen. CameraNU.nl heeft heel veel keus in continu-verlichting.

Alle continue verlichting

Lampen Falcon Eyes ML40 Daglicht Spiraallamp 40W (200W) 293046

Net als flitslampen, hebben lampen voor continu-verlichting een bepaalde levensduur. U vindt bij ons een ruim assortiment reservelampen, voor elke situatie, voor elke verlichtingsunit.

Alle lampen

Studio zenders en ontvangers Elinchrom EL-SkyPort Universal Speed Trigger Set

Waarom zou u nog gebruik maken van kabels over de vloer als u uw flitsers ook met een combinatie van een radiozender en - ontvanger kunt "triggeren". Werk veilig, snel en schoon zonder kabels. Bij ons vindt u een ruim assortiment zenders en ontvangers.

Alle zenders en ontvangers

Belichtingsmeters Sekonic L-758Cine Digital Master

Een studiofotograaf kan bijna niet zonder goede, nauwkeurige belichtingsmeter. Nadat u het licht op uw onderwerp hebt gemeten bent u in staat uw flitsset en camera perfect in te stellen op alle unieke omstandigheden.

Alle belichtingsmeters

Effect machines Bowens Jet-Stream 350 windmachine (BW2557) - 35cm

Soms verlangt een situatie of opdracht foto's met net iets meer pit of vrolijkheid erin. Wapperende haren, zeepbellen en subtiele rook, het maakt foto's net iets sprankelender. Voor uw effectmachine bent u bij CameraNU.nl ook aan het juiste adres.

Alle effect machines

Laders en adapters Elinchrom Ranger Quadra Multivoltage Oplader

Ook voor diverse extra accessoires voor in uw studio zit u goed bij CameraNU.nl. Opladers, speciale kabels en adapters..., u vindt ze hier. We hebben zelfs opladers die gebruikt kunnen worden in de sigarettenaansteker van uw auto in ons assortiment, ideaal voor locatiefotografie.

Alle laders en adapters

Reserve onderdelen Falcon Eyes Flitsbuis RTB 0955-350L voor DE300C Ceramiek

Uiteindelijk moeten onderdelen als flitslampen en zekeringen vervangen worden. Bij CameraNU.nl vindt u een enorm assortiment reserve flitslampen en zekeringen, voor alle merken en alle flitskoppen.

Alle reserve onderdelen

Alle flitssets

Sorteer  producten

399,- 389,-

Complete set met twee 200W flitskoppen, lampstatieven, softboxen en kabels

189,- 179,-

Deze zeer complete set met twee 500W/s flitskoppen en accessoires is direct te gebruiken!

Complete set met twee 200W flitskoppen, lampstatieven, softboxen, kabels en stevige tas

219,- 199,-

Deze kit is ideaal als lichtbron voor kleine artikelen en portretfotografie

Alles-in-een Flitsset met twee flitskoppen. Flitsvermogen: 250 W. Richtgetal: 48. Kleurtemperatuur: 5400K

399,- 259,-

Deze zeer complete set met twee 400W/s flitskoppen en accessoires is direct te gebruiken!

Professionele studioflitsset - 500Ws - oplaadtijd van 0.03 tot 0.6 seconde - extreme flitsduur van 1/63.000e - 10 stops bereik

Complete studioflitsset met twee 600Ws flitskoppen met LCD display, afstandsbediening, twee 80x100cm softboxen en twee lampstatieven

Studio hardware kopen bij CameraNU.nl!

Zopim
Heb je een vraag?