Alle acties van CameraNU.nl in één oogopslag!

De cashback-acties van CameraNU.nl op een rijtje..., profiteer nu van héél veel voordeel!

CameraNU.nl heeft enorm veel producten in haar assortiment, van alle bekende fabrikanten waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Ricoh, Sony en Pentax. Samen met deze fabrikanten bieden wij geregeld aantrekkelijke cashback-acties aan. Om hierin het overzicht te bewaren hebben wij deze speciale actiepagina in het leven geroepen. U kunt nu in één oogopslag zien welke acties er op dit moment aan de orde zijn. Als u op de banners klikt wordt u naar de producten geleid waar de acties voor gelden.

Afgelopen acties

Fujifilm Winter cashback 2016

Als je in de periode van 15 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 een geselecteerde Fujifilm XF-objectief of systeemcamera hebt aanschaft, heb je recht op kortingen tot maar liefst €150,-! Om het cashback-bedrag te ontvangen dien je binnen zestig dagen na aankoop op de site van Fuijfilm het product te registreren om zo het cashback-bedrag te claimen. Je hebt hier de originele aankoopbon voor nodig en een foto van het serienummer dat op de verpakking staat. De hoogte is afhankelijk van de camera of het objectief dat je hebt gekocht.

Olympus Winterbonus

Als je in de periode van 24 oktober tot en met 15 januari 2017 een E-M10 Mark II, een E-M5 Mark II óf een geselecteerd Olympus objectief hebt aangeschaft, heb je recht op een korting die kan oplopen tot maar liefst €100,-! Om het cashback-bedrag te ontvangen dien je op de site van Olympus het formulier in te vullen. Je hebt nog tot 15 februari 2017 de tijd om het cashback-bedrag bij Olympus te claimen.

Nikon Winter cashback actie

Als je in de periode van 14 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 een geselecteerde Nikon camera of objectief hebt aanschaft, heb je recht op een korting die kan oplopen tot maar liefst €300,-! Om het cashback-bedrag te ontvangen dien je op de site van Nikon het betreffende formulier in te vullen. Je hebt nog tot en 17 februari 2017 de tijd om jouw cashback-bedrag bij Nikon te claimen.

Zopim
Heeft u een vraag?