Vandaag is onze klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur
Bestellen (0)
  • Een 800m² grote winkel op Urk
  • Professioneel advies
  • Op werkdagen verzending tot 23:59 uur
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1

Let op! Aangepaste openingstijden! Meer informatie Niet meer tonen

Door weer en wind met CameraNU.nl

Fotografiekleding van harnas tot handschoen


De kou is in aantocht. Buiten verdwijnen de laatste zonnestralen, de bomen zijn kaal en de temperatuur daalt gestaag. Gelukkig niets om over te treuren, want winter biedt u ideale kansen om prachtige foto’s te schieten. Om die reden adviseert CameraNU.nl om in deze barre tijden toch uw warme plek op de bank te verlaten, want het is het zeker de moeite waard! Natuurlijk begrijpen we dat het lastig is om te fotograferen wanneer u lijdt aan klappertanden, druipneuzen en bibberhanden.

Daarom heeft CameraNU.nl voor een uitgebreid winterassortiment gezorgd zodat u kou, wind en regen zonder problemen kunt trotseren!

Capuchons en sjaals

Als u hoofd koud is, is uw hele lichaam koud. Blijf op een aangename temperatuur met de stijlvolle capuchons en sjaals van Buff.

Ik wil niet verkouden worden! 

Onmisbaar..., handschoenen

Maakt u als het koud is per ongeluk drie foto's in plaats van één? Hou uw vingers lekker warm met onze speciale handschoenen voor fotografie.

Ik wil wanten!

Ruime, warme jassen

Niets is lekkerder dan een warme, winddichte, comfortabele jas met veel ruimte voor uw accessoires. Wij hebben de jas die u zoekt!Ik wil zo'n warme jas!

Praktische vesten

Een vest biedt meer bewegingsvrijheid dan een jas, maar zorgt er ook voor dat u warm blijft. En in al die zakken kunt heel veel accessoires kwijt!


Ik wil zo'n vest!

Stevige broeken voor fotografie

Een beetje fotograaf verslijt de nodige spijkerbroeken, zeker op kniehoogte. Een speciale broek voor fotografie zorgt voor beschutting tegen wind, water, modder en steentjes als u op uw knieën zit.

Ik wil zo'n heerlijke warme broek!

Van boven tot onder goed

De basis voor een lekker warm lijf begint bij het eerste laagje..., uw ondergoed. Met onze speciale ademende onderkleding zorgt u voor een comfortabel fundament waarop u verder kunt bouwen

Ik wil lekker warm ondergoed!

Riemen of utility-belts

U wordt er niet warm van maar u zorgt met een riem of utility-belt wel voor makkelijk te bereiken extra ruimte voor uw accessoires. Hartstikke handig dus!


Ik wil zo'n handige riem!

Een simpele oplossing..., paraplu's

Als u nat wordt koelt u af. Een simpele oplossing om droog te blijven is een paraplu. Met onze speciale paraplu's voor fotografen houdt u uw beide handen vrij voor het fotograferen!

Ik wil helemaal droog blijven!


Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en worden dagelijks bijgewerkt.

Onze klantenservice is nu open!