Vandaag is onze klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur
Bestellen (0)
  • Een 800m² grote winkel op Urk
  • Professioneel advies
  • Op werkdagen verzending tot 23:59 uur
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1

Let op! Aangepaste openingstijden! Meer informatie Niet meer tonen

Van afstandsbediening tot draagriem

Accessoires bij CameraNU.nl


Voor uw camera en videocamera zijn onnoemlijk veel accessoires te verkrijgen. CameraNU.nl heeft er voor gekozen een enorm breed assortiment op voorraad te hebben zodat iedere fotograaf haar of zijn favoriete accessoire bij ons kan vinden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze populairste groepen accessoires zodat u razendsnel uw product kunt vinden. Van het allerkleinste schroefje, folie om uw LCD display te beschermen en afstandsbedieningen voor uw camera tot accessoires voor uw zoeker, stoeltjes om comfortabeler te fotograferen en zelfs onderdelen voor op afstandsbedienbare fotografie-helicopters..., u vindt het hier!

Afstandsbedieningen

Groepsfoto's, timelapse, fotografie van dieren…, er zijn veel situaties te bedenken die de aankoop van een afstandsbediening rechtvaardigen. Voor fotografen die absolute scherpte in hun foto's willen is een afstandsbediening zelfs onmisbaar. Binnen ons ruime assortiment vindt u absoluut de afstandsbediening die u zoekt.

Ik zoek absolute scherpte 

Draagriemen

Standaard wordt bij iedere camera een draagriem meegeleverd. Dit is echter niet de meest comfortabele riem. De meest comfortabele positie voor uw camera is namelijk náást uw lichaam op heuphoogte, en niet bungelend voor uw buik. CameraNU.nl heeft een ruim assortiment comfortabele draagriemen.


Ik wil comfortabel dragen 

LCD bescherming

LCD display's van camera's worden steeds groter. Dat is een enorm voordeel bij het beoordelen van uw foto's of filmbeelden, maar een groter scherm is wel veel gevoeliger voor beschadigingen. Ons assortiment beschermende producten helpt u bij het onbeschadigd houden van uw LCD schermen.


Ik wil een krasvrij scherm 

Zoekeraccessoires

Voor de zoeker van uw digitale camera zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Extra grote oogschelpen om hinderlijk binnenvallend licht te verminderen, hoekzoekers om vanuit lastige hoeken te fotograferen, focusschermpjes om nauwkeuriger handmatig te kunnen scherpstellen…, u vindt ze hier!

Ik zoek accessoires 

Card Safe Box

Fotografen die meer dan één geheugenkaartje gebruiken herkennen het probleem vast. Waar is toch dat tweede geheugenkaartje gebleven. In een volgestouwde fototas is het niet altijd gemakkelijk kleinere accessoires snel terug te vinden. Een Card Safe Box helpt u bij het netjes, droog en veilig opbergen van uw kaartjes.

Ik wil overzichtelijk geheugen 

Rainsleeves

Eén van de grootste uitdagingen tijdens fotografie buiten, zeker in het Nederlandse klimaat, is het droog houden van uw kostbare apparatuur. Een Rainsleeve zorgt er op een goedkope én supergemakkelijke manier voor dat uw camera en objectief in perfecte droge staat blijven..

Ik wil droog materiaal! 

Natuurfotografie

CameraNU.nl heeft op het gebied van fotografie een enorm assortiment producten. Eén van de mooiste vormen van fotografie is natuurfotografie. Ook voor deze tak van fotografie bent u bij CameraNU.nl op het juiste adres. Wij verkopen álles op om uw fotografie in de natuur makkelijker en comfortabeler te maken.

Ik wil natuurlijk comfortabeler 

GPS geo tagging

Waar bent u op welk moment geweest? Zeker op vakantietrips waarop u op veel verschillende locaties bent geweest is het achteraf thuis vaak lastig te bepalen waar uw foto's ook alweer waren genomen. Een GPS-ontvanger schrijft bij iedere foto de exacte locatie in het bestand.


Ik wil weten waar ik was 

Waterpas

Fotografen die landschappen en architectuur fotograferen willen graag een perfect horizontaal geplaatste camera. Want hoe rechter u fotografeert, hoe minder u bij het nabewerken van uw foto hoeft af te snijden na het digitaal rechtzetten. Een waterpas is een goedkope en perfecte hulp!


Ik wil perfect horizontaal 

Andere populaire productgroepen

Walkstool

Soundblimp

Zaklampen

Dockingstations

Vesten

Transmitter

Lamineren

Quadcopters

Vergrootglazen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en worden dagelijks bijgewerkt.

Onze klantenservice is nu open!