CameraNU.nl
Nu besteld, vandaag gratis in huis!
Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Flitsers

U kunt zonder flitsers fotograferen. Prima zelfs. Maar er zijn veel omstandigheden te bedenken waarin het gebruik van een systeemflitser, ook wel opzetflitser of externe flitser genoemd, noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van schaduwen bij tegenlicht. Of het gebruik van een ringflitser bij portret- of macrofotografie. Voor macrofotografie zijn er zelfs speciale macroflitsers ontwikkeld. Fotografeert u veel binnenshuis? Dan kúnt u eigenlijk niet zonder externe flitser. U wilt een flitser kopen? Dan bent u bij CameraNU.nl aan het juiste adres!

Handig: Top 10 flitsers

Reportageflitsers

Ringflitsers

Macro flitsers

Omnibounces

Alle flitsers

Sorteer  producten

Richtgetal: 43 bij 105mm

Op is op! Richtgetal: 43 bij 105mm

Richtgetal: 28 (ISO 100)

Met deze adapter heeft u keuze uit een ruimer aanbod van accessoires voor uw camera

Richtgetal: 60 op 200mm bij ISO 100

Richtgetal: 58 bij ISO100 op 105mm

Krachtige reportageflitser met ingebouwd reflectiepaneel en een groothoekdiffuser

Richtgetal: 60 bij 200mm en ISO 100

Veelzijdige continu ringlamp met tachtig LED's die ook te gebruiken is al flitser

Wordt gebruikt om het directe flitslicht te verzachten

Past op alle Nikon camera's met hotshoe-aansluiting en dient ter bescherming hiervan

Krachtige reportageflitser met een richtgetal van 58, een reflectiepaneel en een groothoekdiffuser

Verzacht het directe flitslicht van de Metz 44 AF-1 en AF-2 en de 50 en 52 AF-1

Met de YN-E3-RT kunt u compatibele Speedlite reportageflitsers bedienen tot een afstand van 100m

O.a. geschikt voor Canon 580EX II, 600EX-R en Nissin Di866 II voor Canon

Beschermend kapje voor de hotshoe van Sony camera's voorzien van een Multi Interface Shoe

Een universeel voetje voor reportageflitsers

Multifunctionele bracket van metaal met twee 1/4" schroefdraadaansluitingen

Compatibele Speedlite-flitsers bedienen vanaf een afstand van wel 30m. RF-bediening is zelfs betrouwbaar als er geen directe zichtlijn is.

Een flitser kopen? Bij CameraNU.nl zit u helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in flitsers, is de aanschaf van een nieuwe flitser niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een enorm assortiment flitsers voor het belichten van alle voorkomende situaties. In het menu links kunt u navigeren tussen de verschillende merken en kunt de diverse filtermogelijkheden gebruiken voor het verfijnen van zoekresultaten. En als u advies wilt mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Reportageflitsers

De bekendste en meest gebruikte flitsers zijn reportageflitsers. Er zijn verschillende benamingen voor dit type flitser..., systeemflitser, externe flitser en opzetflitser zijn de meest gebruikte. De belichtingsmogelijkheden met een reportageflitser zijn legio. Waar de "standaard" flitser van bijvoorbeeld een DSLR in de meeste gevallen tekort schiet zorgt een krachtige reportageflitser er voor dat u altijd in de gelegenheid bent het juiste licht op uw onderwerp te laten vallen. Ook zijn er voor reportageflitsers enorm veel accessoires verkrijgbaar om het licht nóg meer te optimaliseren.

Ringflitsers

Ringflitsers zorgen voor een zachtere en meer egale belichting dan een reportageflitser. U heeft die fraai belichte portretfoto's vast al wel eens gezien..., die mensen op de foto bij wie dat mooie ronde lichtje in de ogen reflecteert. Dat is één van de leuke effecten als u een ringflitser gebruikt voor het belichten van uw menselijk onderwerp. Daarnaast worden ringflitsers dankbaar gebruikt bij macrofotografie. Omdat er tijdens macrofotografie vaak dichtbij het onderwerp wordt gefotografeerd zou een "normale" flitser zich te ver van het onderwerp af bevinden.

Macroflitsers

Naast een ringflitser kan bij macrofotografie ook een speciale macroflitsers worden gebruikt. Een macroflitser bestaat vaak uit meerdere lichtpunten die zich rondom het objectief bevinden. Die lichtpunten kunnen op hun beurt vaak ook nog afzonderlijk worden ingesteld, zodat u uw kleine onderwerp heel subtiel maar erg precies kunt uitlichten. Uw macrofoto's worden absoluut naar een hoger niveau getild als u ervoor kiest een macroflitser te gaan gebruiken!

Handig: Top 10 flitsers

Zopim
Heeft u een vraag?