×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Tassenvinder

Cameratassen en koffers

Bij CameraNU.nl vind je een enorme hoeveelheid cameratassen. Een fototas is heel persoonlijk. Al je materiaal moet erin passen, wellicht moet je statief er nog op, je laptop er nog in en misschien een regenhoes. En de kleur is toch ook wel belangrijk. Op ieder moment hebben wij zo rond de 2.000 verschillende foto tassen op voorraad. Daaruit jouw favoriete cameratas kiezen is niet makkelijk. Daarom zie je rechts van deze tekst onze tassenvinder. Na een viertal vragen zie je een overzicht met jouw favoriete fototassen. Zo wordt kiezen tóch nog makkelijk!

Tassenvinder

Met onze unieke tassenvinder vind jij met een paar klikken de tassen die het beste aan jouw wensen voldoen!

Open de tassenvinder

Top 10 populairste tassen voor camera's en accessoires

Sorteer  producten

O.a. geschikt voor de Canon IXUS 1000 HS en de IXUS 105

Opbergdoosje voor bijvoorbeeld vier compact flash òf acht SD geheugenkaarten

Een lichtgewicht camera case die de meeste compacte camera's en flash-camcorders kan bergen.

Geschikt voor middelgrote camera's en compacte camcorders

De Case Logic High Zoom Camera Case DCB-304 is compatibel met de meeste high-zoom camera's

Ontworpen voor een SLR camera met standaard zoom lens

Deze traditionele hoes met subtiele details past bij iedereen!

Capaciteit: o.a. geschikt voor de Fujifilm Finepix S8000fd, Sony HDR-SR12E en Panasonic DMC-FZ100

Compacte, stevige cameratas met een divider en een afneembare schouderriem

Case Logic Medium SLR Camera Bag SLRC-202 is compatibel met de meeste SLR's.

Cameratas kopen

Een camera rugzak kopen

Een camera rugzak is voor actieve fotografen de allerbeste keus. In een camera rugzak past veel materiaal wat vervolgens heel comfortabel op je rug mee is te nemen. Een actieve fotograaf wil natuurlijk ook actief kunnen fotograferen…, de enorm populaire sling rugzakken maken het je helemaal makkelijk. In één beweging kun je zo je camera uit de rugzak halen. Op veel camera rugzakken kun je zelfs een statief of monopod bevestigen.

Een camera schoudertas kopen

Tijdens een rondje door de stad, op bezoek bij kennissen of familie of een dagje naar de dierentuin is een camera schoudertas een goede keus. Een camera schoudertas is lekker onopvallend zodat op camera’s azend geboefte niet ziet dat je er een camera in hebt. Daarnaast is er nog lekker veel ruimte over voor items als boterhammen, pakjes drinken en in het geval van vrouwelijke fotografen make-up en hulpmiddelen voor maandelijkse situaties.

Een camera hoesje kopen

Als je de beschikking hebt over een kleine compact camera is een rugtas of schoudertas iets aan de ruime kant. Je gebruikt een compact camera juist omdat de camera compact is, een grote tas doet deze eigenschap teniet. Met een camera hoesje houdt u het geheel lekker bescheiden zodat de camera inclusief hoesje nog prima in uw broek- of jaszak past.

Een spiegelreflexcamera tas kopen

Samen met een spiegelreflexcamera worden vaak veel accessoires gebruikt. De meeste fotografen gebruiken meer dan één objectief, en ook een losse flitser is een veelgebruikt product. Een spiegelreflexcamera tas moet dan vooral veel ruimte bieden. De meestverkochte spiegelreflexcamera tassen zijn rugzakken, maar ook schoudertassen en snuittassen worden veel gebruikt.

Zopim
Heeft u een vraag?