0 Bestellen (0)

Door weer en wind met CameraNU.nl

Fotografiekleding van harnas tot handschoen

De kou is in aantocht. Buiten verdwijnen de laatste zonnestralen, de bomen zijn kaal en de temperatuur daalt gestaag. Gelukkig niets om over te treuren, want winter biedt u ideale kansen om prachtige foto’s te schieten. Om die reden adviseert CameraNU.nl om in deze barre tijden toch uw warme plek op de bank te verlaten, want het is het zeker de moeite waard! Natuurlijk begrijpen we dat het lastig is om te fotograferen wanneer u lijdt aan klappertanden, druipneuzen en bibberhanden.

Daarom heeft CameraNU.nl voor een uitgebreid winterassortiment gezorgd zodat u kou, wind en regen zonder problemen kunt trotseren!

Capuchons en sjaals Buff Polar Buff Snowflow

Als u hoofd koud is, is uw hele lichaam koud. Blijf op een aangename temperatuur met de stijlvolle capuchons en sjaals van Buff.

Ik wil niet verkouden worden!

Onmisbaar..., handschoenen AquaTech Sensory Gloves-XX-Large

Maakt u als het koud is per ongeluk drie foto's in plaats van één? Hou uw vingers lekker warm met onze speciale handschoenen voor fotografie.

Ik wil wanten!

Van boven tot onder goed Stealth-Gear Extreme Set Thermo-anti odor underwear Trousers & Shirt (Size: XXXL)

De basis voor een lekker warm lijf begint bij het eerste laagje..., uw ondergoed. Met onze speciale ademende onderkleding zorgt u voor een comfortabel fundament waarop u verder kunt bouwen

Ik wil lekker warm ondergoed!

Riemen of utility-belts Lowepro Street & Field Deluxe Technical Belt L/XL

U wordt er niet warm van maar u zorgt met een riem of utility-belt wel voor makkelijk te bereiken extra ruimte voor uw accessoires. Hartstikke handig dus!

Ik wil zo'n handige riem!

Harnassen Lowepro Street & Field Deluxe Technical Belt L/XL

Een harnas verdeelt het gewicht van uw verrekijker, camera of videocamera gelijkmatig over uw schouders en wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld vanaf borsthoogte te filmen.

Ik wil zo'n harnas!

Ruime, warme jassen Manfrotto Field Jacket S Woman

Niets is lekkerder dan een warme, winddichte, comfortabele jas met veel ruimte voor uw accessoires. Wij hebben de jas die u zoekt!

Ik wil zo'n warme jas!

Praktische vesten Visico Fotografen Vest V-001 Maat XXL (29193)

Een vest biedt meer bewegingsvrijheid dan een jas, maar zorgt er ook voor dat u warm blijft. En in al die zakken kunt heel veel accessoires kwijt!

Ik wil zo'n vest!