×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Camera leasen

Als professioneel fotograaf of filmer bent u, door wat van reden dan ook, niet altijd in de gelegenheid een product wat u nodig heeft aan te schaffen. Huren is een optie. Maar huren doet u voor een korte periode. Leasen is in veel gevallen een betere optie. Want dan heeft u zonder de hoge aanschafprijs altijd de beschikking over uw apparatuur. En na de leaseperiode bent u óf eigenaar van het product, u kunt het product aanschaffen voor 5% van de verkoopprijs óf u gaat een nieuwe leaseperiode in met nieuwe apparatuur. Een Canon of Nikon leasen geeft dus veel voordelen.

Canon Pro Lease

Canon Pro Lease

Lease uw pro Canon producten bij CameraNU.nl! U kunt kiezen tussen een looptijd van 24 of van 36 maanden. En als u dit doet vóór 31 december 2016 betaalt u geen enkele rente gedurende de volledige looptijd. Leasen kan als u langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven.

Bekijk Canon Pro Lease

Nikon Pro Lease

Leasen met Nikon Pro Lease

Lease uw pro Nikon producten bij CameraNU.nl! U kunt kiezen tussen financial lease of operational lease. Nikon Pro Lease is uitsluitend beschikbaar voor NPS-leden die reeds langer dan een jaar bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Bekijk Nikon Pro Lease

Leasen bij CameraNU.nl

Bij CameraNU.nl kunt u producten van Canon en als NPS-lid producten van Nikon leasen. De voorwaarden en rekenvoorbeelden kunt u vinden op respectievelijk de pagina's van Canon lease en Nikon lease.

Zopim
Heeft u een vraag?