Review winnaars Cameranu shoptegoed januari 2024

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over Cameranu hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In januari heeft Wim een review geschreven op Trustpilot en daarmee de cadeaubon gewonnen!

Het maken van een goede keus voor een systeemcamera is best ingewikkeld. Omdat ik er online niet goed uitkwam, ben ik naar de winkel van Cameranu in Urk gegaan. De verkoper nam alle tijd om te inventariseren wat ik belangrijk vind en uit te leggen welke camera's daar het beste bij passen. Inclusief uitleg over de voors en tegens van iedere keus. Kortom: geweldig goed geholpen en met een prachtige camera naar huis.

Wim.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Frans een review geschreven over de Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR objectief en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Wat een prachtig objectief. Er is geen enkele vertekening waar te nemen in het beeld en dat voor 8mm, wow. Nu ben ik een hobbyist en geen pro, maar man wat een mooi objectief. Hij stelt snel scherp, en het diafragma is meer dan goed om de zonsondergang mooi vast te leggen"

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cmeranu shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.