Benro filters

Het innovatieve filterhouder-systeem van Benro is te combineren met de allerbeste filters van Benro, die zijn gemaakt van echt glas en geen kleurzweem hebben. Het unieke aan het Benro systeem is het gegeven dat een eventueel polarisatiefilter vanaf de achterzijde met de hand te bedienen is, terwijl er andere filters voor zitten in de robuuste filterhouder.

Benro als hulp bij landschaps- en lange sluitertijdfotografie

Dit is dan ook hét systeem voor landschapsfotografen en ieder ander die wil spelen met bijvoorbeeld lange sluitertijden. Vergeet resin filters in een wankelende houder: probeer de Benro-houder met de verschillende filters en u bent meteen verkocht!

Filtersysteem 75mm

Hét filtersysteem voor systeemcamera’s. Het 75mm filtersysteem van Benro is gebaseerd op een filterhouder met waar een 67mm polarisatiefilter in past en is geschikt voor objectieven die een filtermaat van 37 tot en met 67mm hebben.

Vanaf €119,95

Filtersysteem 100mm

Fotografeer met 4 filters op 16mm fullframe, zonder vignettering! Draai een polarisatiefilter van 82 of 95mm in deze slimme houder van Benro en u kunt dit polarisatiefilter bedienen vanaf de achterzijde. Het 100mm filtersysteem van Benro is geschikt voor de grotere camera’s met objectieven die een filtermaat van 49 tot en met 95mm hebben.

Vanaf €89,95

Filtersysteem 150mm

Voor de ultra groothoekobjectieven. Het 150mm filtersysteem van Benro is o.a. geschikt voor de Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED, de Canon EF 14mm f/2.8L II USM, de Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 DG HSM Type II, Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD of de Canon TS-E 17mm f/4.0L.

Vanaf €129,95

Filtersysteem 170mm

Voor de extreme groothoekobjectieven zoals bijvoorbeeld de Canon 11-24mm is het 170mm filtersysteem geschikt. Ook bij de filterhouder van dit systeem is het mogelijk om het polarisatiefilter te bedienen vanaf de achterzijde.

Vanaf €249,95

Stepdown-ringen

Stepdown-ringen

Bespaar op uw investeringen en maak met behulp van Step Down ringen uw filtersysteem of uw schroeffilters geschikt voor kleinere diameters. Deze ringen zijn verkrijgbaar voor de 75mm, de 100mm en de 150mm uitvoeringen van de filterhouders en een overzicht vindt u hier.

Schroeffilters

Schroeffilters

Schroeffilters die rechtstreeks op de lens worden geschroefd, zonder speciale houder, of in één van de Benro-houders worden geschroefd. Benro heeft filters in diverse varianten en maten: UV-filters, CPL / Polarisatiefilters en grijsfilters.

Top 10 Benro filters en accessoires

10-stops grijsfilter - filtermaat 77mm

10-stops grijsfilter - filtermaat 72mm

Innovatieve aluminium filterhouder met 77mm lensring geschikt voor drie 100mm filters én een 82mm circulair polarisatiefilter

Met dit filter kunt u reflecties en schitteringen van bijvoorbeeld water of een raam verminderen

Met dit filter kunt u reflecties en schitteringen van bijvoorbeeld water of een raam verminderen

4-stops grijsfilter - filtermaat 77mm

Innovatieve aluminium filterhouder met lensring geschikt voor drie 100mm filters én een 82mm circulair polarisatiefilter

Hoogwaardig tien-stops neutraal grijsfilter voor het Benro 100mm-filtersysteem

2-stops grijsfilter - filtermaat 77mm

2-stops grijsfilter - filtermaat 82mm

Benro filter kopen?

Alle producten worden geproduceerd door Benro Precision Machinery Co, .LTD. Het productassortiment bestaat uit hoogwaardige carbon en aluminium statieven, monopods, maar ook diverse soorten statiefkoppen, video-equipment, tassen en filters voor zowel de foto- als de videograaf. Door vele jaren van ontwikkeling, samenwerking met ervaren topfotografen en het gebruik van hoge kwaliteit materialen, biedt Benro kwalitatief zeer sterke producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Zopim
Heeft u een vraag?