360-graden camera's

360-graden camera's maken beelden van de gehele wereld om je heen. Je hebt niet meer te maken van een uitsnede van het beeld dat je maakt, alles om je heen zie je terug op het beeld. Inclusief jezelf als je je niet snel hebt verstopt. Met een 360 graden camera maak je foto's en video's die je direct deelt op social media. Deze bijzondere camera's maken indrukwekkende beelden waarmee jij je onderscheidt van anderen.

Handig: Alles over 360º video's | Top 10 360 graden camera's

Bekijk ins assortiment 360-graden camera's

Sorteer  producten

360-graden (live) video's in 4K - 14 megapixel - 19GB intern geheugen - hoge snelheid wifi en bluetooth

Maak adembenemende 360 graden foto's en video's met deze unieke slanke camera met wifi en 8GB intern geheugen

189,- 149,-

5.2K 360-graden video - 18 megapixel 360 graden foto's - spraakbesturing - waterdichte behuizing - compatibel met GoPro app

Maak adembenemende 360 graden foto's en video's met deze unieke slanke camera met wifi en 8GB intern geheugen

189,- 149,-

Hoogwaardige 360° camera - 18 megapixel foto's - UHD 5.7K video - Wifi - Bluetooth 4.0 - timelapse - 6-assige beeldstabilisatie - live streaming - HDR

Maak adembenemende 360 graden foto's en video's met deze unieke slanke camera met wifi en 8GB intern geheugen

189,- 149,-

Veelzijdige 360 graden camera - 24 megapixel foto's - UHD 4K-video - live streaming - timelapse - bullet time effect met 240fps - zes-assige beeldstabilisatie - SmartTrack - FreeCapture - Bluetooth 4.0

3D 360 graden-camera met 6 fish-eye lenzen van 200 graden, goed voor 8K-video's en foto's en livestreams van 4K

Maak professionele VR-films in 8K met baanbrekende beeldstabilisatie en geniet van langeafstandsmonitoring en bediening met FarSight

Maak adembenemende 360 graden foto's en video's met deze unieke slanke camera met wifi en 8GB intern geheugen

189,- 149,-

360 graden camera kopen?

Ook voor 360 graden camera’s zit je goed bij CameraNU.nl. Wij hebben verschillende soorten 360 graden camera’s in ons assortiment.

Wat is een 360 graden camera?

De 360 in 360 graden camera staat voor de beeldhoek waarin de foto of video wordt gemaakt. Het beeld dat je maakt is dus geen uitsnede, maar alles om je heen wordt vastgelegd. Je kan dus niet, zoals met een camera, een specifiek beeld vastleggen. Je kan de kijker dus ook moeilijker sturen naar wat jij graag wil laten zien. Hierdoor is het fotograferen in 360 graden een kunst opzich. Je moet namelijk rekening houden met alles om je heen, want alles komt op de foto te staan.

Waarom een 360 graden camera?

Voor het maken van beelden met een 360 graden camera heb je dus een hele andere aanpak nodig dan het maken van een gewone foto. Er zijn andere dingen waar je rekening mee moeten houden zoals de hele omgeving, maar ook jezelf. Als je niet in beeld wil moet je dus zorgen dat je de camera ook niet ziet tijdens het maken van de foto of video. Het is dus een hele nieuwe soort foto- of videografie.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een 360 graden camera?

Twijfel je over de aanschaf van een 360 graden camera? Het is handig om voor aanschaf goed te kijken naar wat je wil doen met de camera. Wil je gaan filmen of juist foto’s maken, en in welke resolutie en met hoeveel frames per seconde wil je dat doen? Daarnaast zijn er verschillende modellen waarmee je makkelijk beelden (live) kan delen op social media. Ook kan je kijken naar de grootte en het gewicht van de verschillende modellen, sommigen zijn handzamer dan anderen. Het is bijvoorbeeld handig als je de 360 graden camera bij je wil hebben om een handzaam model te kiezen die bijvoorbeeld in je jaszak of tas past.

Twijfel je nog tussen verschillende modellen of functies? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten denken graag met jouw situatie mee. Advies op maat. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.

Zopim
Heb je een vraag?