Cameranu Amsterdam

Amstelveenseweg 288-292, 1075 XX Amsterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!

Openingstijden winkel

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Parkeren en OV

  • Parkeren voor de deur. €6 per uur (op zondag gratis)
  • Parkeergarage Albert Heijn Stadionplein. Eerste 90 minuten gratis. Daarna €0,65 per 5 minuten. 6 minuten lopen (tijdens evenementen gelden andere tarieven)
  • Parkeren P+R Olympisch Stadion. Standaard parkeertarief €4 per uur. 7 minuten lopen
  • Bus, Halte Haarlemmermeerstation. Lijn 15 (Station Zuid) en Lijn 62 (Amstelstation). 2 minuten lopen
  • Bus, Halte Haarlemmermeerstation. Lijn 15 (Station Sloterwijk), Lijn 62 (Station Lelylaan) en Lijn N88 (Nieuw Sloten). 2 minuten lopen
  • Tram, Halte Olympiaweg, Lijn 24 (VUmc), Lijn 24 (Centraal Station). 5 minuten lopen
  • Tram, Halte Amstelveenseweg, Lijn 2 (Nieuw Sloten, Centraal Station). 7 minuten lopen
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Lees meer

Cameranu Amsterdam

De camerawinkel aan de Amstelveensweg 288-292 in Amsterdam is onze eerste flagshipstore. Deze vestiging opende in juni 2023. Onze andere twee fotowinkels aan de Keienbergweg en de Van Woustraat verhuisden naar het nieuwe adres, zodat Cameranu in Amsterdam met één grote flagshipstore de klant nu nog beter bedient. Onze enthousiaste, professionele medewerkers zijn natuurlijk meeverhuisd en staan voor je klaar om jou te helpen de mooiste beelden te maken.

Cameranu Amsterdam - 1

Al 75 jaar een begrip

De fotozaak is al 75 jaar een begrip in Amsterdam én omstreken. De medewerkers staan bekend om hun kennis en klantvriendelijkheid. Deze professionals staan klaar om je te helpen bij het maken van de mooiste beelden. Hierbij geven ze een juist en eerlijk advies. Op enthousiaste wijze zorgen ze ervoor dat jij weer aan de slag kunt. Kom langs in onze fotowinkel in Amsterdam!

Cameranu Amsterdam - 2

Compleet aanbod, veel video

In de winkel vind je uiteraard de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van Cameranu, met in onze Amsterdamse winkel veel nadruk op video. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden. Dé plek in Amsterdam om jouw video- en fotogear te kopen.

Cameranu Amsterdam - 3

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij Cameranu Amsterdam. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

Cameranu Amsterdam - 4

Lezingen en workshops

Wil je een lezing, workshop of training volgen? Dat kan ook in Amsterdam! In onze winkel hebben we hiervoor een speciale ruimte gemaakt. Ontvang tips en tricks en laat je inspireren door de vele professionele fotografen die over hun passie komen vertellen. Bekijk hier de agenda van Amsterdam.

Cameranu Amsterdam - 5

Koffiebar staat centraal

Centraal in onze flagshipstore is de koffiebar. Al maak je een tussenstop, wil je nog even rustig een aankoop overwegen of juist bijkletsen met een collega foto- of videograaf... dit doe je bij uitstek aan onze bar waar versie koffie op je wacht!

Cameranu Amsterdam - 6

De mooiste fotolocaties

Amsterdam kent met zijn eeuwenoude architectuur prachtige locaties om als fotograaf eens te bekijken. Combineer je bezoek aan onze winkel met een dagje fotograferen in de stad! Ga naar dé fotolocaties van Amsterdam.

Cameranu Amsterdam - 7

Podcast studio

Heb je zelf geen ruimte om een podcast goed op te nemen? Gebruik onze podcast studio of neem een kijkje om erachter te komen wat je nodig hebt om je eigen studio in te richten. We helpen je hier heel graag mee op weg!

Cameranu Amsterdam - 8

Binnentuin voor verrekijkers

Zoek je een verrekijker en wil je deze even goed testen! Ga naar onze binnentuin en neem je tijd om kennis te maken met wellicht je toekomstige metgezel voor het leven!

Cameranu Amsterdam - 9

Gebruik onze dronekooi

We hebben een eigen kooi waarin jij een drone zelf kun testen! Zo leer je kennis maken met de drone en kun je nog beter een keuze te maken uit onze ruime drone-assortiment.

Cameranu Amsterdam - 10

Pasfoto's

Heb je een pasfoto nodig om je rijbewijs te verlengen? Daarvoor ga je ook naar de Cameranu-winkel in Amsterdam. Binnen enkele minuten is je digitale foto klaar. Deze sturen we samen met je handtekening direct door naar de RDW. Lees meer hierover.

Cameranu Amsterdam - 11

100% service

We doen ons uiterste best om je 100% service te garanderen. Niet alleen in onze winkel maar ook via chat of telefoon met ons Klant Contact Centrum. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met je vraag.

Cameranu Amsterdam - 12

Ruimte voor exposities

Het delen van mooie beelden vinden wij heel belangrijk. We hebben daarom speciaal een expositieruimte gemaakt waarin we wisselend werk - van professionals of hobbyisten - kunnen laten zien aan bezoekers.

Cameranu Amsterdam - 13

Ontwikkelen en afdrukken

Onze winkel aan de Amstelveenseweg heeft geen eigen printshop in huis maar dankzij onze printshop “om de hoek” kun je ook hier terecht voor het ontwikkelen en afdrukken van foto's. Dankzij onze snelle fotoservice heb jij jouw foto's snel in handen! Je kan in deze winkel ook terecht om je oude filmbeelden, van smalfilm tot VHS naar DVD of harddisk te digitaliseren.