Falcon Eyes

Het merk Falcon Eyes is al ruim 25 jaar een begrip in de fotowereld. Het merk is in 1993 in Hong Kong opgericht en produceert scherp geprijsde fotostudio apparatuur. Van studioflitsers en daglichtlampen tot achtergronden, statieven en andere accessoires. Falcon Eyes spreekt iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Waar ben je naar op zoek?

Alle studio producten van Falcon Eyes

333 Resultaten
Falcon Eyes Monopod + Kop MP3 3 Secties H178 cm Falcon Eyes Monopod + Kop MP3 3 Secties H178 cm
45 reviews
  • Materiaal: Aluminium, Kunststof
  • Maximale hoogte met middenkolom: 178cm
  • Transportlengte: 63cm
Falcon Eyes Aluminium Statief + Kop FT1330 H130 cm Falcon Eyes Aluminium Statief + Kop FT1330 H130 cm
28 reviews
  • Materiaal: Aluminium
  • Maximale hoogte met middenkolom: 130cm
  • Transportlengte: 41.5cm
Falcon Eyes Aluminium Statief + Kop FT1120 H110 cm Falcon Eyes Aluminium Statief + Kop FT1120 H110 cm
13 reviews
  • Materiaal: Aluminium
  • Maximale hoogte met middenkolom: 110cm
  • Transportlengte: 35cm
Je hebt 12 van de 333 producten gezien

Falcon eyes voor foto en video

Lampen

Met de lampen van Falcon eyes kan je alle kanten op. Of je nou een studiolamp, een videolamp of een lamp voor continu-verlichting. Falcon Eyes is van alle markten thuis. De lampen zijn altijd van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

Flitsers

Falcon Eyes heeft zowel reportage flitsers als macroflitser of ringflitsers. Hiermee kan je jouw onderwerp nog beter uitlichten. En dat natuurlijk voor de mooie prijs/kwaliteit verhouding waar Falcon Eyes om bekend staat.

Studio hardware

Falcon eyes voelt zich thuis in een fotostudio. Ze maken bijna alles, van lampen tot rookmachines en van triggers tot controllerers voor hun lampen. Met de studio hardware van Falcon Eyes zorg jij keer op keer voor unieke belichting van je onderwerp. Zowel in de studio als op lokatie.

Studio accessoires

Met Falcon Eyes kan je jouw studio volledig inrichten. Ze maken studio accessoires als reflectie schermen, ophang systemen, softboxen voor de studiolampen, reflectoren en nog veel meer. Zoveel dat je van jouw studio een complete Falcon Eyes studio kan maken.

Statieven

Falcon Eyes maakt niet alleen lampstatieven en accessoires daarvoor. Ze hebben ook verschillende kleine en grote statieven geschikt voor foto en video. Van compacte tafelstatiefjes handige panoramakoppen. Falcon Eyes helpt je om je camera stevige neer te kunnen zetten.

Stabilizers

Stabilizers en tracks zorgen voor stabiele videobeelden en timelapse opnames. Ook deze producten heeft Falcon Eyes in hun assortiment. Wil je toch liever uit de hand werken maar wel stabiel en de mogelijkheid om je set-up uit te breiden dan zijn de camera cages van Falcon Eyes een goede optie.