Koptelefoons

Koptelefoons zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je in-ears, ook wel bekend als oordopjes. Deze zijn lekker klein en licht van gewicht en daardoor makkelijk op te bergen en erg geschikt voor sport. Koptelefoons met een hoofdband zijn onder te verdelen in on-ear en over-ear. On-ears kenmerken zich door een compact formaat en een laag gewicht. Over-ears zijn een stuk groter. Maar omdat je oren volledig binnen de ear pads vallen en er grotere drivers kunnen worden gebruikt is de geluidservaring veel beter.

Bekijk koptelefoons van

Alle koptelefoons in ons assortiment

36 Resultaten
Sennheiser HD 25 koptelefoon Sennheiser HD 25 koptelefoon
2 reviews
 • Klankkast: Gesloten
 • Draadloos: Nee
 • Ingebouwde afstandsbediening: Nee
Sennheiser HD 25 Plus koptelefoon Sennheiser HD 25 Plus koptelefoon
1 review
 • Klankkast: Gesloten
 • Draadloos: Nee
 • Ingebouwde afstandsbediening: Nee
Sennheiser HD 200 Pro Over-Ear koptelefoon Sennheiser HD 200 Pro Over-Ear koptelefoon
2 reviews
 • Klankkast: Gesloten
 • Draadloos: Nee
 • Ingebouwde afstandsbediening: Nee
Rode NTH-100 Koptelefoon Rode NTH-100 Koptelefoon
2 reviews
 • Klankkast: Gesloten
 • Draadloos: Nee
 • Ingebouwde afstandsbediening: Nee
Je hebt 12 van de 36 producten gezien

Koptelefoon kopen? Bij Cameranu zit je helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in koptelefoons, is de aanschaf van een nieuwe koptelefoon niet altijd even gemakkelijk. Cameranu heeft een ruim assortiment koptelefoons, van het allerkleinste in-ear oordopje tot professionele hoofdtelefoons. In het menu links navigeer je tussen de verschillende merken en zijn de diverse filtermogelijkheden te gebruiken voor het verfijnen van de zoekresultaten. En als jij advies wilt over de aankoop van een koptelefoon mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de, voor jou, juiste keuze!

Welke koptelefoon past bij mij?

Wanneer je een koptelefoon aan wil schaffen zijn er verschillende soorten koptelefoons waartussen je kunt kiezen. Dat kan de keuze voor een koptelefoon moeilijk maken, om je op weg te helpen hebben we de 3 meest gebruikte soorten koptelefoons hieronder voor je beschreven. Zo kan je er snel achter komen welke koptelefoon past bij jou.

In-ear koptelefoon of oordopjes

Oordopjes of zogenaamde in-ear koptelefoons zijn veruit de meest gebruikte koptelefoons. Al sinds de tijd van de eerste walkmans zijn oordopjes niet meer weg te denken. In de huidige tijd, met smartphones als de iPhone, tablets en laptops is het gebruik van oordopjes alleen nog maar toegenomen. Bij Cameranu vind je een enorm assortiment in-ear koptelefoons, in alle prijsklassen en voor iedere soort gebruiker.

On-ear koptelefoons

Een on-ear koptelefoon zit letterlijk op je oren. Dit heeft als voordeel of nadeel dat je nog wel wat omgevingsgeluid kan horen. Het hangt er dus vanaf wat je zelf fijner vindt. Een on-ear koptelefoon zorgt ook dat je minder snel last hebt van gloeiende oren door het gebruik van je koptelefoon.

Over-ear koptelefoons

Bij een over-ear koptelefoon zit de hoofdtelefoon over je oren. Hierdoor hoor je bijna geen tot helemaal geen omgevingsgeluid meer. Ook zitten over-ear koptelefoons over het algemeen wat beter als een on-ear koptelefoon wanneer je deze voor langere tijd moet gebruiken.

Koptelefoon met noise cancelling

Tegenwoordig hebben steeds meer koptelefoons een handige functie ingebouwd…,noise-cancelling. Zet de koptelefoon op, schakelt noise-cancelling in en hoe is het mogelijk…, de geluiden om je heen verminderen als sneeuw voor de zon. De techniek achter deze functie is ingewikkeld, maar het effect is verbazingwekkend. In alle rust óf van de stilte genieten, óf zonder hinderlijke omgevingsgeluiden van jouw favoriete muziek.

Draadloze koptelefoon of hoofdtelefoon

Een kabel beperkt je bewegingen. Daarvoor is draadloze apparatuur uitgevonden, zonder hinderlijke kabel beweeg je in alle vrijheid. In het geval van een draadloze koptelefoon beweeg jij je zonder probleem enige meters vanaf een afspeelapparaat. Ook achter de PC is een draadloze koptelefoon ideaal, zonder een over het bureau slepende kabel is het veel lekkerder werken, zowel op je werk als thuis.