CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 1

Openingstijden winkel
CameraTools Apeldoorn

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Paramariboweg 41, 7333 PA Apeldoorn


Samenwerking met CameraTools Apeldoorn

Omdat CameraNU.nl altijd op zoek is naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we een samenwerking aangegaan met CameraTools. Deze fotospecialist is al jaren een begrip in Apeldoorn en omstreken. CameraNU.nl en CameraTools werken graag samen met goede partners om zo het maximale voor jou als klant eruit te halen. Door onze samenwerking kun je ook in Apeldoorn terecht voor persoonlijk advies en brengen wij CameraNU.nl dichter naar je toe.

Persoonlijke service in Apeldoorn

Door samenwerking van CameraNU.nl met CameraTools.nl kun je ook in Apeldoorn terecht voor persoonlijk advies en brengen wij CameraNU.nl dichter naar je toe. Je kunt je bestelling in de winkel in Apeldoorn afhalen met de daarbij horende service en garantie die je gewend bent van CameraNU.nl.

Al meer dan 10 jaar de specialist

CameraTools.nl is al meer dan 10 jaar dé foto- én videospecialist van Apeldoorn en omstreken. Eenvoudig bereikbaar met de auto via de snelweg A1 en vlakbij het prachtige natuurgebied de Veluwe. Het team specialisten van CameraTools geeft je persoonlijk en professioneel advies op maat en kijkt naar jouw specifieke doel om zo de beste bij jou passende camera, lens of accessoire aan te kunnen bieden. CameraTools helpt jou verder om die ene foto of film waar je over droomt werkelijkheid te maken.

Prachtige showroom

In de showroom van CameraTools.nl vind je de beste fotocamera’s, videocamera’s, objectieven en accessoires per merk en type gesorteerd. Natuurlijk is er ook ruimte voor statieven en sliders, cameratassen, draagriemen, studio-apparatuur, flitsaccessoires, leerzame boeken en nog veel meer. Er is zelfs een speciale sectie met outdoor kleding voor je volgende of eerste fotoreis! Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Voor foto én video

Bij CameraTools.nl vind je niet alleen een ruime keuze aan uit voorraad leverbare fotocamera’s en toebehoren, ook voor de beste videocamera’s en accessoires voor creatieve films van toonaangevende merken kun je in Apeldoorn terecht. Voor beginnende, fanatieke en professionele fotografen en filmers zijn er specialisten aanwezig die je graag met al je uitdagingen verder helpen. CameraTools is pro-dealer van alle bekende fotografie- en videomerken.

In- en verkoop van occasions

Voor de fotograaf of filmer met een beperkt budget kan een tweedehands camera of lens de uitkomst zijn. CameraTools.nl heeft een continu wisselend aanbod aan gebruikte apparatuur waar misschien wel die camera of lens die jij zoekt tussen zit! Op occasions van CameraTools krijg je standaard 12 maanden garantie. Wil je zelf een oude camera of lens inruilen? De specialisten van CameraTools doen je graag een reëel aanbod.

Ook voor verhuur en lease

Wil je graag een bepaalde camera of lens eerst eens uittesten of heb je hem écht even nodig voor die ene opdracht maar is het te kostbaar om deze nieuw te kopen? Dan kan huren een interessante optie zijn! CameraTools.nl heeft een interessant assortiment aan objectieven, spiegelreflex- en systeemcamera’s die je van een dag tot meerdere weken kunt huren tegen een scherp tarief. Ben je een zakelijke gebruiker? Dan is het ook mogelijk om tegen interessante tarieven een nieuwe camera te leasen. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden!