Canon

Canon is het bekendste cameramerk ter wereld en staat voor kwaliteit en zekerheid. Van compact camera's met de flexibiliteit van een lichtgewicht, vaste lens in de palm van je hand tot DSLR's en systeemcamera's met geavanceerde functies en uitzonderlijke veelzijdigheid. De camera's van Canon bieden ongekende creatieve mogelijkheden voor elke fotograaf!

121 Resultaten

Uitgelicht

Ontdek de Canon special editions

volledige kit met zoomlens

Canon 90D Canon 90D
50 reviews
 • Type: APS-C
 • Niveau: Gevorderden
 • Beeldstabilisatie: Nee
Canon 250D Canon 250D
25 reviews
 • Type: APS-C
 • Niveau: Beginners
 • Beeldstabilisatie: Nee
Canon 6D II Canon 6D II
45 reviews
 • Type: Fullframe
 • Niveau: Gevorderden
 • Beeldstabilisatie: Nee
Tweedehands voor 846,-
Canon 850D Canon 850D
5 reviews
 • Type: APS-C
 • Niveau: Beginners
 • Beeldstabilisatie: Nee
Je hebt 12 van de 121 producten gezien
Spiegelreflex- of systeemcamera kopen?
Advies
Spiegelreflex- of systeemcamera kopen?
Lees meer
Welk type camera past bij mij?
Advies
Welk type camera past bij mij?
Lees meer

Canon camera kopen?

Wat is een Canon digitale camera?

Canons digitale camera’s staan voor pure kwaliteit. Ze zijn er in alle soorten en maten en er is een breed scala aan objectieven beschikbaar voor zowel de systeemcamera’s als de spiegelreflexcamera’s. Een digitale camera van Canon kun je overal ter wereld kopen en er zal altijd genoeg informatie beschikbaar zijn om jou de Canon camera te laten vinden die bij je past.

Waarom een Canon camera?

Canon is een Japans bedrijf dat in 1934 is opgericht. Canon staat vooral bekend om zijn camera's, maar we kennen ze ook van de camcorders, rekenmachines, printers en beamers. Omdat de kwaliteit van Canon fotocamera's erg hoog is, wordt dit merk veel gebruikt door professionals. Bij een gemiddelde voetbalwedstrijd gebruikt 80% van de fotografen een Canon camera. Canon is dan ook marktleider op vele gebieden, van spiegelreflexcamera's tot en met de compact camera's.

Canon camera series

Canon camera's zijn onderverdeeld in verschillende series. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

IXUS De Canon IXUS-lijn richt zich op hoogwaardige kwaliteit en design. Dit is een lijn met Canon compact camera's.

Powershot De Canon Powershot-lijn richt zich op experts die veel willen instellen en hoge eisen stellen aan beeldkwaliteit. Ook dit is een lijn met Canon compact camera's.

EOS De Canon EOS lijn omvat alle Canon camera's waarbij lenzen verwisseld kunnen worden. Dit zijn dus Canon systeemcamera's en Canon spiegelreflexcamera's. De EOS-lijn bestaat uit de EOS M, EOS R en de spiegelreflexcamera's van Canon. Hiernaast vertellen we meer over deze EOS-lijnen.

EOS M

EOS M camera's zijn spiegelloze camera's. Deze lijn biedt het het beste van de compact- en spiegelreflexcamera's van Canon en zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevordere fotograaf. EOS M systeemcamera's maken gebruik van Canon EF-M objectieven. Met een adapter is het ook mogelijk om 'grotere' lenzen uit de Canon EOS-serie te gebruiken.

EOS R

Canon EOS R systeemcamera's zijn voorzien van een volledig nieuw systeem met een nieuwe, baandbrekende RF-vatting. De EOS R camera's bieden een uitmuntende optische kwaliteit, meer dynamische manieren en creatieve mogelijkheden voor de toekomst.

EOS DSLR's

Canon EOS spiegelreflexcamera's onderscheiden zich door een fantastische kwaliteit, veel gebruiksgemak en de beschikbaarheid van een enorme hoeveelheid topkwaliteit objectieven. Veel professionele fotografen gebruiken een Canon EOS DSLR. Canon heeft DSLR's voor iedereen, of je nu een beginnende of gevorderde fotograaf bent. Zo is er de keuze uit instap-, middenklasse- en professionele Canon spiegelreflexcamera's.

In welke situatie ga je een Canon digitale camera gebruiken?

Voor elke situatie is er een Canon camera. Of je nu portretfoto's wilt maken of uitgestrekte landschappen wilt fotograferen, Canon is altijd een juiste keuze! Canon camera's zijn geschikt voor elke vorm van fotografie. Bedenk vooraf wat je er vooral mee wilt gaan doen. Grote kans dat Canon de juiste camera heeft die voldoet aan jouw wensen.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Canon digitale camera?

Voor iedereen is er een ideale Canon camera om je favoriete onderwerpen mee vast te leggen. Zoek de camera die het beste bij jou past op basis van wat je ermee wilt doen, de functies, specificaties en het budget dat je eraan wilt uitgeven. Wil je bijvoorbeeld een compacte all-in-one camera die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt of een camera waarvan je de lens kunt verwisselen om het beste uit elke situatie te halen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze.