Nanlite - 1
Nanlite - 2

Alles van Nanlite

Nanlite richt zich op veeleisende, professionele foto- en videografen. Het eerste wapenfeit van Nanlite was de Forza serie; super krachtige continu LED-lampen in extreem compacte behuizingen. Deze Forza serie betekende nog maar het begin. Voor iedereen die bezig is met het creëren van licht, van fotograaf tot videograaf, komt Nanlite met een krachtig en kwalitatief hoogstaand productassortiment. Zo heeft Nanlite inmiddels ook PavoTubes, MixPanels en een Ringlight in haar productassortiment.

Bekijk alle producten van Nanlite

144 Resultaten
Nanlite FS-150B LED Spot Light Nanlite FS-150B LED Spot Light
Geen reviews
  • Lichtbron: COB LED
  • Vermogen: 175 Watt
  • Lux opbrengst op 1m: 26300 lux
Nanlite Pavotube II 30X Dual Kit Nanlite Pavotube II 30X Dual Kit
Geen reviews
  • Lichtbron: LED
  • Vermogen: 70 Watt
  • Lux opbrengst op 1m: 686 lux bij 2700K
1.129,-
959,65 na korting
Je hebt 12 van de 144 producten gezien

Nanlite lampen

Nanlite Forza serie

Deze unieke serie bevat drie extreem compacte, maar zeer krachtige continu LED-lampen; de Forza 60 en de Forza 300 en 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu LED-lampen in extreem compacte behuizingen.

Nanlite MixPanels

RGB en WW LED Paneel, DMX en WiFi draadloze controle, Filtermodus, Speciale effecten, Multi lighting bronnen en ultrahoge lichtopbrengst. En dat allemaal in een compacte behuizing. Dat zijn de Nanlite MixPanels. Deze panelen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hebben een ultrahoge lichtopbrengst. De MixPanels combineren op unieke wijze drie LED-lichtbronnen waardoor je met slechts één druk op de knop kan schakelen tussen hard licht, zacht licht en gekleurd licht. Ook beschikken ze als gezegd over verschillende speciale effecten zoals Storm, Cop Car, Candle Light, Hard Disco, Soft Disco, Monitor, Multi Flash, Fire en Bad Bulb. Kortom; door gebruik te maken van de veelzijdige Nanlite MixPanels wordt iedere opname creatiever. Of je nu in een studio of op locatie werkt.

Nanlite PavoTubes

De PavoTubes van Nanlite zijn veelzijdige studiolampen voor zowel foto- als videografie. Met deze tubes kun je diverse speciale effecten creëren. Kies een kleur uit het volledige RGB-spectrum of laat de lamp zelf hier doorheen schakelen tijdens het filmen. De kleurtemperatuur van de Nanlite PavoTubes is aanpasbaar (tussen de 2700 en 6500K). Zo heb je voor iedere situatie altijd het juiste licht.

Nanlite Ringlight

Met de eenvoudig te bedienen Nanlite Halo16C (RGB) is je onderwerp natuurlijk belicht tijdens portret-, beauty- en productshoots. Dankzij de hoge CRI van 98 creëer je een egaal effect en voorkom je onnatuurlijke schaduwen bij portretfotografie. Daarnaast zorgt de ringlamp voor een ronde weerspiegeling in de ogen. Met de draaiknoppen aan de achterkant stel je de kleurtemperatuur traploos in van 2700 tot 6500K. Je gebruikt de lamp vanaf een statief of je houdt hem in je hand met de buigzame handgreep, zo belicht je het onderwerp op een creatieve manier. De twee meegeleverde rails zorgen ervoor dat je de camera nauwkeurig in het midden centreert.