Continu verlichting

In de studio en op locatie is goede verlichting onmisbaar om de beste resultaten te behalen. Bij Cameranu vind je een uitgebreid assortiment aan continu verlichting en verlichtingsaccessoires. Met onze verlichting heb je volledige controle over het licht, waardoor je zelf de gewenste sfeer kunt creëren. Continulicht biedt voortdurend en constant verlichting. Het is bij uitstek geschikt voor videografie, waarbij een continue lichtbron nodig is om bewegende beelden vast te leggen. Met de juiste kleurtemperatuurinstellingen kan continulicht ook voor fotografie worden gebruikt. Ontdek ons ruime assortiment aan verlichtingsoplossingen bij Cameranu en breng je creatieve visie tot leven.

Waar ben je naar op zoek?

Bekijk de populairste LED COB monolights

Deze LED COB monolights worden het meest verkocht

Ledgo LG-E268CII Bi-Color 2 LED Light Kit Ledgo LG-E268CII Bi-Color 2 LED Light Kit
4 reviews
 • Lichtbron: LED
 • Vermogen: 26.8 Watt
 • Lux opbrengst op 1m: 1578 lux
Amaran COB 60x videolamp Amaran COB 60x videolamp
Geen reviews
 • Lichtbron: LED
 • Vermogen: 76 Watt
 • Lux opbrengst op 1m: 2374 lux
Nanlite Forza 60BII Bi-Color LED Light Nanlite Forza 60BII Bi-Color LED Light
2 reviews
 • Lichtbron: LED
 • Lux opbrengst op 1m: 2577 lux
 • CRI-waarde: 96
Godox SL60IID LED videolamp Duo Kit Godox SL60IID LED videolamp Duo Kit
Geen reviews
 • Lichtbron: LED
 • Vermogen: 70 Watt
 • Lux opbrengst op 1m: 18600
Amaran COB 60d videolamp Amaran COB 60d videolamp
Geen reviews
 • Lichtbron: LED
 • Vermogen: 76 Watt
 • Lux opbrengst op 1m: 3310 lux
Amaran Handheld Bracket voor Amaran COB 60-serie Amaran Handheld Bracket voor Amaran COB 60-serie
Geen reviews
 • Type product: Bracket
 • Geschikt voor (product): Videolamp
 • Geschikt voor (merk): Amaran
Godox SL60W LED videolamp Pro Duo Kit Godox SL60W LED videolamp Pro Duo Kit
Geen reviews
 • Lichtbron: LED
 • Vermogen: 70 Watt
 • Lux opbrengst op 1m: 18600 lux
Demomodel voor 289,-

Continu verlichting kopen bij Cameranu

LED COB monolight

Een LED COB monolight maakt gebruik van de COB-technologie, waarbij meerdere LED-chips op een enkele printplaat worden geplaatst. Dit zorgt voor een krachtige en gelijkmatige lichtbron. LED COB monolights hebben een lange levensduur, een hoge lichtopbrengst en een nauwkeurige kleurweergave. Ze worden veel gebruikt in fotografie en videografie, zowel in studio's als op locatie, vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksgemak.

On-camera LED

On-camera LED-verlichting is een must-have accessoire voor vloggers, documentairemakers, journalisten en fotografen die onderweg zijn. Deze compacte, lichtgewicht en gemakkelijk te bevestigen LED-lampjes zijn een veelzijdige lichtbron. Of je ze nu gebruikt als primaire verlichting of als aanvullende lichtbron om schaduwen te verminderen en details te versterken, on-camera LED's bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en controle over belichting.

Met on-camera LED-verlichting kun je zorgen voor een betere zichtbaarheid en beeldkwaliteit, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Het gebruik ervan stelt je in staat om je onderwerpen beter uit te lichten en de algehele kwaliteit van je foto's en video's te verbeteren. De draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid maken on-camera LED-verlichting bijzonder geliefd bij vloggers en journalisten die vaak onderweg zijn.

Ringlampen

Ringlampen bieden een zachte en gelijkmatige verlichting rond het onderwerp, met een karakteristieke ringvormige reflectie in de ogen. Ze zijn ideaal voor portretfotografie, close-up opnamen en make-uptoepassingen. Door de vlakke en schaduwloze verlichting worden onvolkomenheden verzacht, waardoor een vlekkeloze uitstraling ontstaat. Ringlampen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kunnen worden aangepast aan verschillende lichtintensiteiten. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen voor diverse lichteffecten, zoals warm of koel licht. Deze veelzijdige verlichtingsopties kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals portretfotografie, beautyfotografie, video-opnamen en live streaming.

LED-panelen

LED-panelen zijn platte verlichtingsarmaturen met een reeks LED-lampen. Door de uniforme plaatsing van de LED-lampen produceren LED-panelen een consistent en egaal licht zonder schaduwen of hotspots. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij een heldere en consistente verlichting nodig is, zoals het creëren van een gelijkmatige belichting bij fotografie- en videoprojecten. LED-panelen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Sommige LED-panelen zijn zelfs voorzien van dimmers en kleurinstellingen, zodat je de verlichting nauwkeurig kunt regelen en aanpassen aan de specifieke behoeften van je project. Met hun platte en compacte ontwerp zijn LED-panelen gemakkelijk te gebruiken.

E27 daglichtlampen

E27 daglichtlampen zijn speciaal ontworpen om natuurlijk daglicht na te bootsen. Met een veelvoorkomende E27-fitting passen ze op de meeste lampen en armaturen. Deze lampen hebben een kleurtemperatuur die overeenkomt met het zonlicht, waardoor ze helder licht produceren dat kleuren nauwkeurig weergeeft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtsterktes, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. Deze veelzijdige lampen zijn perfect voor fotografie- en videoproducties.

Fresnellampen

Fresnellampen zijn verlichtingsarmaturen met een speciale fresnellens, ontworpen om gecontroleerde en gerichte verlichting te bieden. Door de lens dichter bij of verder van de lichtbron te bewegen, kan de gebruiker de breedte en intensiteit van de lichtbundel aanpassen. Fresnellampen worden veel gebruikt in theater- en filmproducties. Met verstelbare focus en verschillende formaten zijn fresnellampen veelzijdig en geschikt voor podia, studio's en filmsets, waar gecontroleerde en aanpasbare verlichting vereist is. Met hun veelzijdigheid en mogelijkheid om het licht nauwkeurig te regelen, zijn fresnellampen een waardevolle toevoeging voor professionals in de entertainment- en filmindustrie, evenals voor fotografen en videografen die streven naar een gecontroleerde en gerichte verlichting voor hun projecten.

Tube lights

Tube Lights worden gebruikt in foto- en videografie om flexibele en veelzijdige belichting te bieden. Deze compacte en draagbare buisvormige verlichtingsarmaturen kunnen worden gebruikt als key light, fill light, accent light en meer. Met instelbare helderheid en kleurtemperatuur zorgen Tube Lights voor een gelijkmatige en natuurlijke verlichting. Ze zijn ideaal voor portretfotografie, productfotografie, interviews en andere toepassingen, zowel in de studio als buiten. Voeg Tube Lights toe aan je foto- en videouitrusting voor professionele en aanpasbare verlichting.