CameraNU Logo

Door weer en wind met CameraNU.nl

Fotografiekleding van harnas tot handschoen

De kou is in aantocht. Buiten verdwijnen de laatste zonnestralen, de bomen zijn kaal en de temperatuur daalt gestaag. Gelukkig niets om over te treuren, want winter biedt u ideale kansen om prachtige foto’s te schieten. Om die reden adviseert CameraNU.nl om in deze barre tijden toch uw warme plek op de bank te verlaten, want het is het zeker de moeite waard! Natuurlijk begrijpen we dat het lastig is om te fotograferen wanneer u lijdt aan klappertanden, druipneuzen en bibberhanden.

Daarom heeft CameraNU.nl voor een uitgebreid winterassortiment gezorgd zodat u kou, wind en regen zonder problemen kunt trotseren!

Capuchons en sjaals Buff Polar Buff Snowflow

Als u hoofd koud is, is uw hele lichaam koud. Blijf op een aangename temperatuur met de stijlvolle capuchons en sjaals van Buff. Alle capuchons en sjaals

Handschoenen AquaTech Sensory Gloves-XX-Large

Maakt u als het koud is per ongeluk drie foto's in plaats van één? Hou uw vingers lekker warm met onze speciale handschoenen voor fotografie. Alle handschoenen

Riemen of utility-belts Lowepro Street & Field Deluxe Technical Belt L/XL

U wordt er niet warm van maar u zorgt met een riem of utility-belt wel voor makkelijk te bereiken extra ruimte voor uw accessoires. Hartstikke handig dus!

Alle riemen

Harnassen Lowepro Street & Field Deluxe Technical Belt L/XL

Een harnas verdeelt het gewicht van uw verrekijker, camera of videocamera gelijkmatig over uw schouders en wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld vanaf borsthoogte te filmen.

Alle harnassen

Alle fotografiekleding

Soort: Harnas
Geschikt voor: Verrekijker
Maximale lengte: 120cm
Materiaal: Nylon

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Soort: Harnas
Geschikt voor: Verrekijker
Maximale lengte: 100cm
Materiaal: Nylon
Je hebt 12 van de 44 producten gezien