Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Maart 2021

Kijk op vrijdag 19 maart om 20.00 uur live naar de webinar van Cynthia Boll. Tijdens deze webinar neemt Cynthia je mee op haar fotografische reis. Wat ging eraan vooraf? Van journalistieke naar documentairefotografie, van werken in opdracht en hoe het is om zelf projecten te initiƫren. Ze vertelt over dat deel dat je niet ziet: de realistische andere kant van succes.

CameraNU.nl

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 29 maart, 5, 12 en 19 april 2021. Mocht de cursus niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan nemen we contact op.

Datum: Start 29 maart 2021
Categorie: ABC-cursus
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: William Harpe
CameraNU.nl

April 2021

Kijk op vrijdag 16 april om 20.00 uur live naar de webinar van automotive fotograaf Sebastiaan Doyer. Hij leert je in deze webinar alles over autofotografie. Hoe ga je te werk, hoe onderscheid je je van andere autofotografen en natuurlijk geeft hij je ook diverse tips en tricks om tot een geweldig resultaat te komen.

CameraNU.nl