CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 1

Vanwege een personeelsfeest zijn onze winkels op zaterdag 2 oktober om 13.00 uur gesloten. Onze webshop blijft uiteraard geopend!

Openingstijden winkel
CameraNU.nl Amsterdam

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Bezoekadres: Van Woustraat 242, 1073 NC Amsterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Amsterdam

Om onze klanten nog beter te bedienen opende CameraNU.nl in het voorjaar van 2019 een eigen winkel in Amsterdam. Met de overname van Foto Booms is onze kennis en service nog dichterbij de klanten uit de Randstad gekomen. De winkel aan de Van Woustraat is een begrip in de hoofdstad. Onze enthousiaste, professionele medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen de mooiste beelden te maken.

CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 2

Al 75 jaar een begrip

De fotozaak is al 75 jaar een begrip in Amsterdam én omstreken. De medewerkers staan bekend om hun kennis en klantvriendelijkheid. Deze professionals staan klaar om je te helpen bij het maken van de mooiste beelden. Hierbij geven ze een juist en eerlijk advies. Op enthousiaste wijze zorgen ze ervoor dat jij weer aan de slag kunt. Kom langs in onze fotowinkel in Amsterdam!

CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 3

Compleet aanbod

In de winkel vind je uiteraard de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van CameraNU.nl. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden. De plek om jouw camera te kopen midden in Amsterdam.

CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 4

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij CameraNU.nl Amsterdam. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 5

In Amsterdam, maar goed bereikbaar

In de omgeving van de Van Woustraat in Amsterdam is genoeg parkeerruimte te vinden. In de Van Woustraat parkeer je maximaal een uur voor € 0.10. Na 16.00 uur (op zaterdag na 18.00 uur) betaal je € 6,- per uur. In zijstraten parkeer je langere tijd en betaal je € 6,- per uur. Ga je met de tram, dan stap je pal voor de deur uit bij halte Amstelkade. Neem lijn 4 vanaf het Centraal Station.

CameraNU.nl winkel in Amsterdam - 6

Eigen printshop

Aan de Jozef Israëlskade 95 in Amsterdam heeft CameraNU.nl een eigen printshop. Als je fotoafdrukken liever niet thuis laat bezorgen, kun je deze ophalen in de printshop. Dankzij de 1-uursservice heb jij jouw foto's snel in handen! Lees meer over de printshop.