Benro - 1
Benro - 2

Het veelzijdige assortiment van Benro

Benro staat bekend om het produceren van statieven en filters van hoge kwaliteit. Voor statieven biedt Benro allerlei accessoires, zoals statiefkoppen, snelkoppelingsplaten, dolly's, afstandsbedieningen en veel meer. Benro heeft een eigen filtersysteem, schroeffilters en speciale filtertassen. Voor compacte cameratassen kun je ook prima bij Benro terecht. Daarnaast biedt het merk sliders, videorigs en bijbehorende accessoires. Kortom, een veelzijdig assortiment waarmee jij jouw fotografie naar een hoger plan tilt.

Benro kopen bij Cameranu

Benro statieven

Bij Cameranu beschikken we over veel soorten Benro statieven. Je kan bij ons terecht voor tripods, monopods, video tripods en verschillende onderdelen en accessoires die horen bij een Benro statief. Zo weet je dat je altijd goed zit voor de aanschaf van een Benro statief of onderdelen en accessoires voor jouw Benro statief.

Benro tripods

Benro tripods zijn onderverdeeld in verschillende series, geschikt voor diverse doeleinden. Zo zijn er bijvoorbeeld Benro statieven speciaal voor macro, voor reizen, voor zwaardere apparatuur en voor laag-bij-de-grond-beelden.

Benro monopods

Voor een stevige steun in een situatie waar veel beweging nodig is, is er de Benro monopod. Ze zijn leverbaar in verschillende lengtes, in carbon of aluminium en met draai- of clipsluiting. Alle monopods zijn voorzien van een meedraaiende rubberen voet. Dit voorkomt het wegglijden van de monopod onder een schuine hoek.

Benro video tripods

Voor startende filmers met een DSLR of systeemcamera én voor Pro's met zware apparatuur; Benro heeft voor iedere wens en ieder budget een passende oplossing. Van complete statiefkits tot specialistische videokoppen die je op je eigen statief monteert.

Benro statiefkoppen

Benro heeft een uitgebreid assortiment aan statiefkoppen. Van balhoofd of drieweghoofd tot gimbal. Van gespecialiseerde macro-kop tot panoramakop voor 360-graden-fotografie. Voor iedere fotograaf, voor elk gewicht en elk budget.

Benro statief accessoires

Benro beschikt over een ruim assortiment platen en klemmen, geschikt voor alle camera's en telelenzen. De cameraplaten zijn bovenop voorzien van antislip-materiaal en de lensplaten worden inclusief aanslag, zonder antislip geleverd. Verder heeft Benro diverse accessoires, zoals extra-korte middenkolommen, afstandsbedieningen, dolly's, statiefvoeten, schoonmaakmiddelen, spreiders en hendels.

Benro filters

Benro filters Het innovatieve filterhouder-systeem van Benro is te combineren met de allerbeste filters van Benro, die zijn gemaakt van echt glas en geen kleurzweem hebben. Vanaf de achterkant bedien je met de hand eventueel een polarisatiefilter, terwijl je andere filters voor in de robuuste filterhouder plaatst. Dit is hét systeem voor landschapsfotografen en ieder ander die wil spelen met bijvoorbeeld lange sluitertijden.

Benro tassen

Benro heeft diverse tassen voor filters ontworpen, zodat je jouw kostbare filters veilig vervoert en opbergt. Daarnaast heeft Benro een aantal cameratassen op de markt gebracht. Deze stijlvolle tassen draag je over je rug, schouder of gebruik je als sling.

Benro rigs en sliders

Een Benro rig verbetert je workflow bij het filmen. Het schouderstatief zorgt voor een stabieler en vloeiender beeld bij het filmen "uit de hand". Een slider gebruik je om je camera te laten "glijden", waardoor je stabiele beelden maakt terwijl je jouw bewegende onderwerp volgt.