Dave Zuuring

Dave Zuuring, ook bekend als nldazuu, is naast zijn fulltime baan als productmanager bij Toyota Material Handling Nederland en de tijd die hij met zijn gezin doorbrengt, een gepassioneerde fotograaf die fotografeert vanuit de gedachte "Make your memory today".

Hij legt graag landschappen in de breedste zin van het woord, cityscapes, interieurs en reportages vast. Vooral cityscapes in het blauwe uur zijn een rode lijn door zijn fotografie belevingen. Uitgangspunt van Dave in zijn fotografie is altijd ‘vastleggen’, ‘beleven’ en ‘herbeleven’. Met de foto ‘Ontwaken op de Posbank’ werd Dave Zuuring zomer 2015 uitgeroepen tot winnaar van de CEWE PHOTO Awards 2015.

Blogs van Dave Zuuring


Tip van...

Inspiratie voor winterfoto's

Fotograaf Dave Zuuring geeft je in dit blog inspiratie om er op uit te gaan en met de mooiste winterse foto's thuis te komen..., maar bezint er ge begint!

Dave Zuuring 1 maand geleden

Tip van...

De december sfeer fotograferen

De dagen worden korter, overal versieringen en evenementen..., het is december! Dé tijd om als fotograaf op pad te gaan en de straatsfeer vast te leggen!

Dave Zuuring 3 maanden geleden

Tip van...

Op vakantie met de Sigma 18-300mm lens

Dave Zuuring heeft een praktisch reisverslag geschreven over zijn ervaringen met de Sigma 18-300mm en een APS-C camera. En hoe vond hij dat? Lees het hier!

Dave Zuuring 4 maanden geleden

Tip van...

Macrofotografie voor dummies

De passie van Dave ligt bij landschappen, blue hours en interieurfotografie. CameraNU.nl daagde hem uit om de wereld van macrofotografie in te stappen!

Dave Zuuring 4 maanden geleden

Tip van...

De kleurrijke herfst beleven en vastleggen

De kleurrijke herfst beleven en vastleggen met je camera, Dave Zuuring fotografeert er tijdens dit seizoen op los en inspireert jou hetzelfde te gaan doen!

Dave Zuuring 5 maanden geleden

Tip van...

Heidelandschappen fotograferen

Het komt weer..., het paarse goud! Eén van de mooiste bloemetjes bloeit in deze periode. Dave Zuuring vertelt over het vastleggen van heidelandschappen!

Dave Zuuring 7 maanden geleden

Tip van...

Landschapsfotografie in de zomer

Bij de meesten is het voorjaar of de herfst een favoriet seizoen voor fotografie, maar de zomer biedt veel mogelijkheden. Dave inspireert je in dit blog!

Dave Zuuring 8 maanden geleden

Tip van...

Een gebruiksimpressie van de Benro filters

Landschapsfotograaf Dave Zuuring heeft de glazen Benro filters en de Benro filterhouder eens goed aan de tand gevoeld..., wat is zijn conclusie?

Dave Zuuring 10 maanden geleden

Tip van...

Waarom een 50mm objectief

De 50mm lens is dé lens die iedere fotograaf in zijn tas moet hebben..., maar waarom? Dave Zuuring vertelt hoe leuk het is om jezelf ermee uit te dagen!

Dave Zuuring 10 maanden geleden

Tip van...

Bloesem fotograferen in de Betuwe

Fotograaf Dave Zuuring verteld je alles wat je moet weten om bloesem op de Veluwe vast te leggen? Lees 't op het CameraNU.nl blog!

Dave Zuuring 11 maanden geleden

Tip van...

Gebruikersreview van de Canon EOS M5

Fotograaf Dave Zuuring heeft met diverse merken gewerkt en vraagt zich af of de EOS M5 een toevoeging is aan zijn fototas? Lees 't op het CameraNU.nl blog!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Werken met een tekentablet van Wacom

Werken met een tablet van Wacom, hoe is dat? Na een jaar praktijkervaring vertelt fotograaf Dave Zuuring op het CameraNU.nl wat hij er precies van vindt!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Fotograferen in de winter

In dit blog geeft fotograaf Dave Zuuring tips hoe je om moet gaan met je apparatuur in de winterse kou. Je leest het bij CameraNU.nl!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Mist fotograferen

Fotograaf Dave Zuuring legt uit wat de ultieme fotografische condities zijn voor landschapsfotografen! Altijd scherp op het CameraNU.nl blog!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Het mooiste fotografieseizoen

Over het fotograferen tijdens het mooiste fotografieseizoen..., de herfst! Fotograaf Dave Zuring vertelt er van alles over en geeft je wat inspiratie!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Fotograferen in het blauwe uur

Fotograferen in het blauwe uur? Dave Zuuring legt uit in het CameraNU.nl blog hoe je dit het beste kunt doen en hoe je je kunt voorbereiden! Altijd scherp!

Dave Zuuring 1 jaar geleden

Tip van...

Hoe fotografeer je de bloeiende heide

Fotograaf Dave Zuuring vertelt in het CameraNU.nl over het maken van prachtige natuur- en landschapsfoto's op de Posbank..., altijd scherp!

Dave Zuuring 1 jaar geleden