Videocamera's

Ben je op zoek naar een videocamera? Bij CameraNU.nl vind je een enorm assortiment, van instap videocamera's tot absolute topkwaliteit videocamera's voor professioneel gebruik. Videocamera's zijn in te delen in diverse categorieën. Videocamera's, action cams, 360-graden camera's, vlog camera's, drone camera's, dashcams voor gebruik in auto's en zelfs wildcamera's waarmee je bijzondere opnames maakt van dieren in de natuur. Bij CameraNU.nl vind je ze allemaal, van ieder merk!

Handig: Top 10 videocamera's | Top 10 vlog camera's | Top 10 action cams | Top 10 dashcams | Top 10 camera drones | Top 10 IP-camera's | Top 10 360 graden camera's | Top 10 wildcamera's

Alle videocamera's

Een videocamera kopen? Bij CameraNU.nl zit je helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in videocamera's, is de aanschaf van een nieuwe videocamera niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een enorm assortiment apparatuur voor het maken van de mooiste video's. In het menu links kun je navigeren tussen de verschillende merken en kun je de diverse filtermogelijkheden gebruiken voor het verfijnen van zoekresultaten. En als je advies wilt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Videocamera's en camcorders

De bekendste apparaten voor het maken van videobeelden zijn de videocamera's. Videocamera's worden in de volksmond ook wel camcorders genoemd. Binnen deze categorie is er veel keuze. Videocamera's die de beelden opslaan op geheugenkaarten, videocamera's met een eigen geheugen, instap videocamera's en natuurlijk de camera's die door professionele beeldmakers worden gebruikt. Zoek je een videocamera voor het maken van prachtige filmpjes van jouw gezin? Of zoekt je een camera voor het maken van een documentaire? Bij CameraNU.nl kun je alle kanten op.

IP-camera's

Een IP-camera is een beveiligingscamera waarmee je beelden opneemt en later terugkijkt op je smartphone of op de computer. Deze bewakingscamera’s maken gebruik van een internetverbinding en zijn ideaal voor het maken van beelden in of rondom je huis. Het schrikt inbrekers af en als er dan toch iemand een inbraak doet in jouw huis, dan kun je in elk geval de beelden terugkijken. Iets wat goed van pas kan komen bij je politie-aangifte.

Actioncams

Action cams zijn niet meer weg te denken. Waar een "gewone" videocamera al gauw kapot zal gaan door een ruwe behandeling zijn action cams gebouwd voor de meest extreme omstandigheden. Dit type videocamera wordt dan ook gebruikt tijdens skiën, surfen, raften, parachutespringen, deltavliegen, wielrennen, motorracen en autoraces. Met de verschillende verkrijgbare bevestigingsmaterialen kun je een action cam zelfs op de rug van jouw hond bevestigen. Gegarandeerd fantastische beelden!

Dashcams

Wie kent de filmpjes op YouTube niet? Vooral die van Russische komaf. Het gebruik van dashcams is een begrip geworden. De ene chauffeur gebruikt een dashcam voor het filmen van die prachtige autorit naar de vakantiebestemming, de andere chauffeur gebruik zijn dashcam voor het vergaren van bewijsmateriaal bij de afhandeling van een eventueel ongeluk. Dashcams zijn er in alle soorten en maten, bij CameraNU.nl vind je altijd de juiste!

Vlog camera's

Een vlog camera is een camera die beschikt over handige functies die je helpen bij het vloggen. Denk bijvoorbeeld aan een kantelbaar scherm. Vloggen is een leuke en populaire bezigheid om over de meest uiteenlopende onderwerpen te vertellen. Miljoenen mensen genieten dagelijks van de leukste vlogs. En iedereen kan beginnen met vloggen, dus ook jij!

Drones en quadcopters

Filmen en fotograferen gebeurt tegenwoordig te land, ter zee en in de lucht. Steeds meer mensen gaan voor die unieke videobeelden die verkregen worden door te filmen vanaf grote hoogte. Met een drone of quadcopter gaat er werkelijk waar een hele bijzondere wereld voor je open. Behalve dat vliegen op zich al een magnifieke ervaring is, zijn de beelden die je met een drone of quadcopter maakt ook spectaculair. Vlieg mee met bijvoorbeeld een schaats- of wielertocht, maak luchtopnames van jouw eigen omgeving of maak unieke bedrijfsvideo's. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!

Leuk: 360 graden camera's | 4k camera's | Professionele videocamera's