Wildcamera's

Met een wildcamera leg je dieren in hun natuurlijke omgeving vast zonder ze te storen. Zodra de camera beweging constateert wordt een foto en/of video gemaakt. Infrarood verlichting zorgt ervoor dat zelfs in het donker hoge kwaliteit opnames gemaakt worden. Met een wildcamera krijg je inzicht in wat er overdag en 's nachts allemaal in je tuin, op het erf of in een bos rondloopt.

Handig: Nachtelijke wildfotografie met cameravallen | Top 10 wildcamera's

Bekijk ons aanbod wildcamera's

Over dit product12 megapixel - LCD-display - 720p video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen
Over dit product12 megapixel - monochroom tekstdisplay - 720p video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen
Over dit product30 megapixel - 0.6s speed trigger - monochroom tekstdisplay - full HD-video - SD-geheugen - 6 AA-batterijen
Over dit product20 megapixel - 0.2s speed trigger - monochroom tekstdisplay - full HD-video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen

30 dagen bedenktijd

Over dit product14 megapixel - 0.7s speed trigger - full HD-video - nachtmodus, SD- of SDHC-geheugen - werkt op AA-batterijen
Over dit product12 megapixel - 720p video - GPRS - afstandsbediening - 1.5" kleurenscherm - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen
Over dit productBeschermende case voor uw Bushnell Natureview cam HD met liveview
Over dit product1.3 megapixel - 720p timelapse video's - 3 opnamefuncties - 1.44" display - SD-geheugen tot 32GB - 2 D-batterijen

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 11 producten gezien

Wildcamera kopen?

Met een zogenaamde wildlife camera is het mogelijk om in de natuur geweldige foto's en video's maken. De camera's zijn vaak voorzien van een camouflagepatroon zodat dat ze niet opvallen. Op deze manier maak je prachtige foto's en video's van dieren zonder ze te storen. Bij CameraNU.nl zit je altijd goed op het gebied van wildcamera’s.

Wat is een wildcamera?

Een wildcamera is een camera die gebruikt wordt om op een onopvallende manier foto’s en video's te maken van wild. Dat kan in een bos zijn, maar ook dichterbij huis zoals je tuin. De camera wordt vaak in een beschermende kast geplaatst.

Waarom een wildcamera?

Een wildcamera kan om verschillende redenen gebruikt worden, denk je bijvoorbeeld dat er in de nacht ongedierte door de tuin loopt? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar dieren die in de nacht door de bossen bij jouw in de buurt lopen? Dan is een wildcamera de ideale oplossing. Zodra de camera beweging detecteert maakt deze een foto en/of video.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een wildcamera?

Het is handig om rekening te houden met de volgende factoren: snelheid, resolutie, bereik van de PIR sensor en infraroodverlichting. Hier gaan we in de volgende punten dieper op in.

De snelheid van de camera

Vooral bij het fotograferen van snel bewegende dieren is het handig om een wildcamera met een snelle reactietijd te hebben. Zo weet je zeker dat alles wat voor de wildcamera langs loopt op de foto staat.

De resolutie van de wildcamera

De foto’s en video’s die gemaakt worden moeten natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn, anders zie je alsnog niet wat er voor de wildcamera langs is gelopen. Kijk dus altijd goed naar de resolutie van de wildcamera en bedenk goed wat je nodig hebt voor een goede foto of video.

Het bereik waarbinnen foto’s worden gemaakt op de wildcamera.

Hoe ver moet het bereik van de bewegingssensor zijn? Wanneer de camera bij een smalle doorgang staat kan dit minder zijn dan wanneer de wildcamera in een open gebied staat. Bedenk vooraf dus goed waar je de wildcamera wil ophangen.

Glow of No Glow wildcamera?

Het verschil tussen een wildcamera met Glow en zonder Glow is dat de versie zonder Glow werkt met onzichtbaar licht. Zo beperk je de overlast voor dieren tot een minimum. Wildcamera’s met Glow gebruiken licht dat wel zichtbaar is voor mens en dier.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze specialisten denken graag met je mee in de keuze voor een wildcamera.