Wildcamera's

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor wildcamera's. Met een wildcamera kan je mooie foto's van dieren maken, zonder ze te storen. Je hoeft er zelfs niet bij te zijn, de camera detecteert bewegingen en maakt een foto of video bij detectie. Dat is nog eens gemak! Bekijk hieronder welke wildcamera het beste bij jou past.

Handig: Nachtelijke wildfotografie met cameravallen | Top 10 wildcamera's

Bekijk ons aanbod wildcamera's

Sorteer  producten

24 megapixel - 0.2s speed trigger - LCD kleurenscherm - full HD-video - SD-geheugen - werkt op 8 AA-batterijen of externe voeding

12 megapixel - monochroom tekstdisplay - 720p video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen

20 megapixel - 0.2s speed trigger - monochroom tekstdisplay - full HD-video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen

14 megapixel - 0.7s speed trigger - full HD-video - nachtmodus, SD- of SDHC-geheugen - werkt op AA-batterijen

Verstelbaar kabelslot voor Bushnell wildcamera's

24 megapixel - 0.2s speed trigger - LCD kleurenscherm - full HD-video - SD-geheugen - werkt op 8 AA-batterijen of externe voeding

Beschermende case voor uw Bushnell Aggressor HD

12 megapixel - LCD-display - 720p video - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen

129,99 99,-

Flexibele bracket voor wildcamera's - eenvoudige bevestiging

Zonnepaneel voor Bushnell Trophy Cam Agressor 2015/2017 wildcamera's

Beschermende case voor uw Bushnell Natureview cam HD met liveview

12 megapixel - 720p video - GPRS - afstandsbediening - 1.5" kleurenscherm - SD-geheugen - 4 of 8 AA-batterijen

Beschermende case voor uw Bushnell Trophy Cam Wireless

1.3 megapixel - 720p timelapse video's - 3 opnamefuncties - 1.44" display - SD-geheugen tot 32GB - 2 D-batterijen

Infrarood lamp met bewegingsdetector om met de Brinno camera's in het donker opnames te kunnen maken

Wildcamera kopen?

Met een zogenaamde wildlife camera kunt u in de natuur geweldige foto's maken. De camera's hebben een dusdanige kleur dat ze niet opvallen. Je kan op deze manier prachtige foto's van dieren maken, zonder de dieren te hoeven storen. Bij CameraNU.nl zit je altijd goed op het gebied van wildcamera’s.

Wat is een wildcamera?

Een wildcamera is een camera die gebruikt wordt om foto’s te maken van het wild op een onopvallende manier. Dat kan in een bos zijn, maar ook dichterbij huis zoals je tuin. De camera zit vaak in een speciale case ter bescherming.

Waarom een wildcamera?

Een wildcamera kan voor verschillende redenen gebruikt worden, denk je bijvoorbeeld dat er in de nacht ongedierte door de tuin loopt? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar dieren die in de nacht door de bossen bij jouw in de buurt lopen? Dan is de wildcamera een ideale uitkomst, de camera schiet een foto zodra er een beweging gedetecteerd wordt.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een wildcamera?

Het is handig om rekening te houden met de volgende factoren:

De snelheid van de camera

Vooral bij het fotograferen van snelle dieren is het handig om een wildcamera met snelle reactietijd te hebben. Zo weet je zeker dat alles wat voorbij de wildcamera komt op de foto staat.

De resolutie van de wildcamera

De foto’s of video’s die gemaakt worden moeten natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn, anders kan je alsnog niet zien wat er langs die wildcamera is gelopen. Kijk dus altijd goed naar de resolutie van de wildcamera en bedenk goed wat je nodig hebt voor een goede foto of video.

Het bereik waarbinnen foto’s worden gemaakt op de wildcamera.

Hoe ver moet het bereik van de bewegingssensor zijn? Wanneer de camera bij een smalle doorgang staat kan dit minder zijn dan wanneer de wildcamera in een open gebied staat. Bedenk dus goed waar je de wildcamera wil plaatsen.

Glow of No Glow wildcamera?

Het verschil tussen een wildcamera met Glow en zonder Glow is dat de versie zonder Glow werkt met onzichtbaar licht. Zo beperk je de overlast voor dieren tot een minimum, wildcamera’s met Glow gebruiken licht dat wel zichtbaar is voor mens en dier.

De prijs van de wildcamera

Als laatste is het handig om vooraf een budget vast te stellen voor jezelf, wat wil je maximaal uitgeven aan een wildcamera.

Mocht je er toch nog niet uitkomen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Onze specialisten denken graag met je mee in de keuze voor een wildcamera.

Zopim
Heb je een vraag?