Digitale fotolijsten

Met een digitale fotolijst heb je altijd je favoriete herinneringen ingelijst. Het grote voordeel van een digitale fotolijst is dat je er zowel foto- als videobestanden op kunt zetten. Dat kun je veranderen wanneer je maar wilt en zo kun je altijd naar je meest dierbare foto's of video's kijken! Bekijk hieronder welke fotolijst het beste bij je past.

Bekijk alle digitale fotolijsten bij Cameranu

29 Resultaten
Je hebt 12 van de 29 producten gezien

Digitale fotolijst kopen?

Ook voor digitale fotolijsten kun je terecht bij Cameranu. Je wilt natuurlijk de foto's die je hebt gemaakt, kunnen bekijken. Met een digitale fotolijst is het mogelijk je favoriete momenten te laten zien.

Wat is een digitale fotolijst?

Een digitale fotolijst is eigenlijk een gewoon scherm dat beelden kan tonen, maar waar een mooie lijst omheen zit. Je kunt zelf kiezen welke bestanden je erop wilt zetten en dus welke foto’s of video’s je graag wilt zien. Dit kun je zo vaak wisselen als je maar wilt, dus zo heb je altijd je mooiste en meest recente foto’s in de fotolijst!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een digitale fotolijst?

Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten als je een digitale fotolijst wilt aanschaffen. Allereerst is het belangrijk om te kijken wat je graag wilt tonen. Wanneer je alleen foto’s wilt laten zien, zijn alle digitale fotolijsten wel goed. Maar als je ook video’s wilt tonen moet je goed kijken of dat wel ondersteund wordt. Dit is namelijk niet bij alle fotolijsten mogelijk.

Let op het geheugen

Daarnaast is het slim om te bekijken hoeveel intern geheugen de digitale fotolijst heeft en of het geheugen uitbreidbaar is. Wanneer het geheugen uit te breiden is, kun je ook nog even kijken welke soorten geheugenkaarten er geschikt voor zijn. Zo weet je altijd dat het goed zit. Dit kan variëren van een USB-stick tot een micro SD-geheugenkaart. Kijk van tevoren dus goed welk type je wilt gebruiken. Als je alleen gebruik denkt te maken van het interne geheugen is het niet nodig om hiernaar te kijken.

Ook is het handig om van tevoren te bedenken wat je maximaal wilt besteden aan een digitale fotolijst. Als je dit van tevoren vaststelt, maakt het de keuze al wat makkelijker, omdat er een aantal opties afvallen. Ook weet je zo dat je nooit meer betaalt dan dat je ervoor over hebt.

Hulp nodig?

Twijfel je welke digitale fotolijst bij jou past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen jou met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kun je contact met ons opnemen!