Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Joby statieven
Joby statieven

Joby statieven

De statieven van Joby zijn misschien wel het meest herkenbaar van alle statiefmerken door hun bijzondere ontwerp. Door het ontwerp zijn ze makkelijk op lastige plekken te plaatsen. Ze zijn zelfs om een paal of boom te klemmen en de magnetische versies geven je helemaal veel vrijheid.

Het merk werd in opgericht in 2006 en sindsdien zijn hun beroemde buigzame Gorillapod-statieven een begrip onder fotografen. Tegenwoordig worden er ook allerlei GripTight accessoires ontwikkeld voor smartphones. Het Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en action cams, vlogging rigs en statieven voor DSLR- of systeemcamera's.

Joby statieven op toepassing

Populairste Joby artikelen

Over Joby statieven

Camera statieven

De Joby Gorillapod is een van de meest herkenbare statieven. Niet alleen binnen het assortiment van Joby maar eigenlijk onder alle statieven. De buigbare poten van de Gorillapods laat jou je camera in haast onmogelijke posities bevestigen. De Gorillapod-statieven worden onderverdeeld in series die het maximale draagvermogen vertegenwoordigen. Zo is direct duidelijk wel soort statief het meest geschikt is voor jouw doel.

Action cam statieven

Met de statieven voor action cams laat Joby jouw action cam stevig op een bepaalde plek staan zodat je stabielere beelden opneemt. Hierbij kun je ook kiezen voor het Gorillapod-systeem zodat je de camera werkelijk overal plaatst.

Smartphone statieven

Joby volgt de trend en heeft dus statieven voor smartphones. Hierdoor ben je bij het filmen met je mobiel verzekerd van trillingsvrije beelden. En uiteraard heb je daarbij keuze uit het Gorillapod-systeem om je mobiele telefoon op unieke plekken te zetten of te bevestigen.

Compacte statieven

Ben je op zoek naar een compact statief voor bijvoorbeeld je compact camera? Of gewoon een compact statief omdat je niet zit te wachten om een wat groter statief mee te nemen? Joby heeft mooie kleine statieven in hun assortiment om hieraan tegemoet te komen.

Magnetsiche statieven

Het Joby Gorillapod systeem geeft jou al enorm veel vrijheid, maar met de magnetische statieven krijg je nóg meer vrijheid. Door de magnetische voetjes zet je deze statieven namelijk ook vast op ijzeren oppervlaktes!

Statief accessoires

Als ondersteuning voor hun statieven heeft Joby ook diverse soorten accessoires. Van videokoppen voor je smartphone tot uitbreidingspakketen voor de Gorillapod en van snelkoppelingsplaatjes tot smartphonehouders.