CameraNU Logo
Joby statieven
Joby statieven

Joby statieven

De statieven van Joby zijn misschien wel het meest herkenbaar van alle statiefmerken door hun bijzondere ontwerp. Door het ontwerp zijn ze makkelijk op lastige plekken te plaatsen. Ze zijn zelfs om een paal of boom te klemmen en de magnetische versies geven je helemaal veel vrijheid.

Joby statieven op toepassing

De populairste Joby-artikelen bij CameraNU.nl

Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte met middenkolom: 20cm
Transportlengte: 26cm
Aantal secties: 10
Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte met middenkolom: 26cm
Transportlengte: 30.5cm
Aantal secties: 10
Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte met middenkolom: 18cm
Transportlengte: 21cm
Aantal secties: 10

Gratis verzending vanaf

 €50
Materiaal: Aluminium, Kunststof, Metaal
Maximale hoogte met middenkolom: 30cm
Transportlengte: 30cm
Aantal secties: 10
Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte met middenkolom: 20cm
Transportlengte: 24cm
Aantal secties: 10
Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte met middenkolom: 32.5cm
Transportlengte: 32.5cm
Aantal secties: 10

30 dagen bedenktijd

Soort: Balhoofd
Draagvermogen: 3kg
Arca-Swiss compatibel: Nee
Waterpas: Ja
Materiaal: Kunststof, Rubber
Maximale hoogte met middenkolom: 24.5cm
Transportlengte: 26cm
Aantal secties: 1
Je hebt 12 van de 79 producten gezien

Over Joby statieven

Camera statieven

Joby is in opgericht in 2006 en sindsdien zijn hun beroemde buigzame Gorillapod-statieven een begrip onder fotografen. Tegenwoordig worden er ook allerlei GripTight accessoires ontwikkeld voor smartphones. Het Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en action cams, vlogging rigs en statieven voor DSLR- of systeemcamera's.

Herkenbaar ontwerp

De Joby Gorillapod is een van de meest herkenbare statieven. Niet alleen binnen het assortiment van Joby maar eigenlijk onder alle statieven. De buigbare poten van de Gorillapods laat jou je camera in haast onmogelijke posities bevestigen. De Gorillapod-statieven worden onderverdeeld in series die het maximale draagvermogen vertegenwoordigen. Zo is direct duidelijk wel soort statief het meest geschikt is voor jouw doel.

Action cam statieven

Met de statieven voor action cams laat Joby jouw action cam stevig op een bepaalde plek staan zodat je stabielere beelden opneemt. Hierbij kun je ook kiezen voor het Gorillapod-systeem zodat je de camera werkelijk overal plaatst.

Smartphone statieven

Met de Joby statieven voor smartphones ben je tijdens het filmen met je mobiel verzekerd van trillingsvrije beelden. En uiteraard heb je daarbij de keuze uit het Gorillapod-systeem om je mobiele telefoon op unieke plekken te zetten of te bevestigen.

Compacte statieven

Ben je op zoek naar een compact statief voor bijvoorbeeld je compact camera? Of gewoon een compact statief omdat je niet zit te wachten om een wat groter statief mee te nemen? Joby heeft mooie kleine statieven in hun assortiment om hieraan tegemoet te komen.

Magnetsiche statieven

Het Joby Gorillapod systeem geeft jou al enorm veel vrijheid, maar met de magnetische statieven krijg je nóg meer vrijheid. Door de magnetische voetjes zet je deze statieven namelijk ook vast op ijzeren oppervlaktes!

Statief accessoires

Als ondersteuning voor hun statieven heeft Joby ook diverse soorten accessoires. Van videokoppen voor je smartphone tot uitbreidingspakketen voor de Gorillapod en van snelkoppelingsplaatjes tot smartphonehouders.