Scanners

Met een scanner scan je al je documenten, foto’s en zelfs dia’s in zodat je deze als een digitaal document kunt opslaan. Een scanner helpt je dus bij het digitaal maken van je foto's, negatieven van foto's of zelfs dia's. Zo sla je jouw mooiste herinneringen of belangrijke documenten digitaal op. Wanneer je foto’s maakt met een analoge camera kun je de gemaakt beelden met een scanner digitaal opslaan of online gebruiken.

Snel naar: Alle flatbedscanners | Alle diascanners | Top 10 scanners

Bekijk alle scanners

Scanner kopen?

Bij CameraNU.nl kan je ook terecht voor scanners. Met scanners van merken als Canon, Epson, Reflecta en Rollei is de kans groot dat de perfecte scanner voor jou er tussen zit! Daarnaast heb je ook de keuze tussen diascanners, flatbedscanners of document scanners.

Wat is een scanner?

Een scanner helpt je om documenten, dia’s of foto’s te digitaliseren. Op die manier kan je belangrijke bestanden veilig op je computer of extern op een schijf opslaan. Zo weet je zeker dat deze gegevens op meerdere locaties opgeslagen zijn. Je kan zowel foto’s als negatieven of zelfs dia’s inscannen. Kijk daarom van tevoren goed wat je wil gaan inscannen, want elke scanner is weer geschikt om een ander soort bestanden te digitaliseren.

Welke soorten scanners zijn er?

Bij CameraNU.nl hebben we verschillende soorten scanners. Allereerst zijn er de flatbedscanners, deze zijn te herkennen aan het platte uiterlijk. Deze scanners zijn goed te gebruiken voor het scannen van documenten en foto’s. Daarnaast zijn er ook diascanners die, de naam zegt het al, geschikt zijn voor het scannen van dia’s. Ook negatieven kunnen soms gescand worden in een diascanner. Kijk hiervoor goed in de omschrijving van het product. Zo kan je de dia’s ook nog eens online posten. De meeste scanners scannen de bestanden naar een computer of laptop, maar er zijn ook een aantal versies waarbij een computer of laptop niet perse nodig is. Met deze scanners kan je je bestanden rechtstreeks op een SD kaart zetten. Handig wanneer je geen computer in de buurt hebt, maar wel snel je foto’s veilig op een tweede locatie op wil slaan.

Je kan bij ons ook terecht voor verschillende accessoires met betrekking tot scanners. Zo hebben wij standaard een aantal houders voor bijvoorbeeld filmstroken in ons assortiment. Dat maakt het weer gemakkelijk om je bestanden in te scannen naar je computer, laptop of geheugenkaart.

Nog vragen over scanners?

Heb je nog vragen met betrekking tot een scanner? Wij helpen graag! Onze specialisten helpen je graag bij vragen. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact. Wij helpen je graag in het maken van de beste keuze voor jou!