Wacom Intuos tekentablets

De Wacom Intuos tekentablets zijn ideaal als je wilt gaan designen met behulp van een tekentablet. Het tekentablet is gemakkelijk via USB aan te sluiten op je device. Dat maakt het mogelijk om je handelingen te volgen op het beeldscherm van je laptop of computer.

Bekijk alle Wacom Intuos tekentabletten bij Cameranu

Wacom Intuos tekentablet kopen?

Met een tekentablet uit de Wacom Intuos serie kan je al je creatieve ideeën tot uiting brengen. De tekentablets zijn ideaal te gebruiken voor grafisch werk zoals het ontwerpen van flyers of folders, het maken van logo’s of voor het werken in Adobe Photoshop. Een Intuos tekentablet maakt het mogelijk om nog efficiënter te werken. Een aantal tekentablets uit deze serie zijn zelfs helemaal op je eigen wensen af te stellen door de software die eenvoudig te downloaden is op de site van Wacom. Zo kan je zelf je persoonlijke voorkeuren instellen, wat het werken met een Wacom Intuos tekentablet nog makkelijker maakt.

Nog vragen over een Wacom Intuos tekentablet?

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aanschaf van een Wacom Intuos tekentablet. Onze winkel op Urk beschikt over een Wacom experience center. Hier is het mogelijk om alle Wacom producten uit ons assortiment uit te proberen en advies te krijgen van specialisten. Uiteraard zijn onze specialisten ook telefonisch, per mail en per chat bereikbaar voor al je vragen. We helpen je graag op weg naar de beste keuze!